Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Teken nu in op het officiële Woudagemaal Vijfje!

(Leestijd: 1 minuut)

Ik heb goed nieuws voor u! Het ontwerp van de tweede en tegelijkertijd laatste Nederlandse Herdenkingsmunt van dit jaar is zojuist bekendgemaakt. Wilt u weten hoe het nieuwe wettige betaalmiddel, waarop Zijne Majesteit voor het eerst met baard is afgebeeld, eruitziet? Klik dan hier om rechtstreeks naar de afbeeldingen te gaan.

De speciale 5 Euro munt wordt uitgegeven ter ere van een wereldberoemd Nederlands erfgoed: het Woudagemaal in Friesland. Op Zilveren-vijfje.nl kunt u dit Woudagemaal Vijfje direct reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

In opdracht van het Ministerie van Financiën is de oplage van de munt zeer streng gelimiteerd. Indien u het Woudagemaal Vijfje gegarandeerd wilt bemachtigen, raden wij u daarom aan vandaag nog uw exemplaar af te roepen. Ga dus direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier om de munt te reserveren.

Van deze UNESCO Werelderfgoed Herdenkingsmunt worden verschillende speciale verzamelkwaliteiten uitgegeven. Echter zal elke kwaliteit slechts zeer beperkt beschikbaar zijn. Zo worden er maximaal 4.600 Zilver Proof en slechts 1.000 Goud Proof munten geslagen.

Hierdoor acht men het waarschijnlijk dat diverse verzamelkwaliteiten snel zijn uitverkocht. Dit gebeurt vaker, zoals bij de vorige Nederlandse Herdenkingsmunt ter viering van 75 Jaar Vrijheid. Bezoek daarom nu Zilveren-vijfje.nl zodat u er op tijd bij bent.

Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste stoomgemaal dat ooit is gebouwd. Bovendien functioneert het bijzondere bouwwerk uit 1920 nog steeds. Ongeveer twee keer per jaar, bij zeer zware regenval of harde wind, wordt het Woudagemaal nog altijd ingezet. Het oude stoomgemaal speelt tot op de dag van vandaag dus een belangrijke rol in de strijd tegen het water.

Sinds 1977 is het Woudagemaal een beschermd Nederlands monument en in 1998 is het bouwwerk op de prestigieuze Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Het Woudagemaal Vijfje behoort dan ook tot de uiterst populaire muntenserie ‘Nederlands Werelderfgoed’. Het is de negende Herdenkingsmunt in deze serie, waaraan volgend jaar een einde komt.

Zodra een Nederlandse 5 of 10 Euro munt is uitverkocht, wordt deze meestal alleen nog voor veel hogere bedragen verhandeld op marktplaatsen. Door uw Woudagemaal Vijfje vandaag te reserveren verzekert u zich ervan dat u de munt gegarandeerd ontvangt voor de officiële uitgifteprijs.

Naar verwachting kunnen wij deze Herdenkingsmunt ter ere van het Nederlands Werelderfgoed begin oktober bij u leveren. Vanwege de verwachte grote interesse in de munt, doet u er verstandig aan direct uw bestelling door te geven. Nu is elke kwaliteit namelijk nog verkrijgbaar.

Ik wens u veel plezier met deze unieke Nederlandse Herdenkingsmunt ter ere van het Woudagemaal.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor