Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bespaar direct 50% op twee wettige betaalmiddelen

(Leestijd: 1 minuut)

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, bent u altijd op de hoogte van de nieuwste numismatische uitgiften. Bovendien kunt u met regelmaat profiteren van een exclusieve aanbieding. Zoals vandaag, want wij kunnen u nu een eenmalige kennismakingskorting van maar liefst 50% geven op het grootste verzamelthema in Europa: de Officiële € 2,- Collectie.

Door de aanbieding ontvangt u twee officiële Europese Herdenkingsmunten voor de prijs van één munt. U kunt van deze tijdelijke actie gebruikmaken door de kortingscode 2036EM2335 in te voeren in uw reserveringsformulier. Ook wordt uw kortingscode automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in deze nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo makkelijk voor u.

De aanbieding is maximaal één week geldig. Vanwege de verwachte grote vraag in combinatie met de beperkte beschikbaarheid van de kennismakingsset, zal deze waarschijnlijk al eerder moeten worden beëindigd. Bestel daarom snel uw set voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

In tegenstelling tot sommige Eurolanden geeft Nederland zelden speciale 2 Euro Herdenkingsmunten uit. Daarom zijn wij verheugd te melden dat uw exclusieve kennismakingszending een bijzondere Nederlandse munt bevat. Tevens ontvangt u een unieke Herdenkingsmunt uit Finland ter ere van een eeuwenoude Finse traditie.

Uw kennismakingsset:

 • Dubbelportret van Koning Willem-Alexander en Koningin Beatrix - Nederland
 • Finse Saunacultuur - Finland

Wist u dat de Europese Centrale Bank het aantal verschillende 2 Euro munten dat een land jaarlijks mag uitgeven streng heeft gelimiteerd? Bovendien worden deze officiële 2 Euro Herdenkingsmunten vaak geslagen in een zeer lage oplage. De kans dat u de schaarse wettige betaalmiddelen in uw portemonnee tegenkomt is dan ook klein.

Vanwege deze beperkte verkrijgbaarheid is de waarde van sommige 2 Euro’s fors gestegen. Natuurlijk is de Officiële € 2,- Collectie mede hierdoor enorm populair. Maar ook de uiteenlopende onderwerpen en ontwerpen spreken vele verzamelaars aan. U wordt dan ook aangeraden uw kennismakingszending nu af te roepen, want de vraag zal groot zijn.

Wat tevens interessant is, is dat er in 2021 weer een unieke gemeenschappelijke 2 Euro Herdenkingsmunt zal worden uitgegeven. Dat betekent dat elk Euroland deze zal uitgeven. Ook Nederland. Dit soort gemeenschappelijke uitgiften hebben in het verleden vaak geleid tot een enorme groei van interesse in 2 Euro munten.

Indien u uw kennismakingsset behoudt, wordt verkrijgt u het exclusieve recht om de overige officiële 2 Euro Herdenkingsmunten, die periodiek verschijnen, 21 dagen vrijblijvend op zicht te ontvangen. Elke munt is voorzien van het Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u bovendien ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem.

Ik wens u veel plezier met uw voordelige kennismaking met het grootste verzamelthema van Europa.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor