Reserveer nu uw Franse 10 Euro Zilver Proof munt 'Olympia'

(Leestijd: 1 minuut)

Wanneer wij Franse Herdenkingsmunten aanbieden, stromen de reserveringen binnen. Elke keer weer. Dankzij de schitterende ontwerpen, boeiende onderwerpen en hoge muntkwaliteit is de vraag naar deze verzamelobjecten groot. Daarbij is de oplage vaak zeer strikt gelimiteerd.

Dat geldt zeker voor de nieuwste 10 Euro Herdenkingsmunt ter ere van het Griekse Olympia. Van dit zilveren meesterwerk zijn slechts 3.000 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Toch heeft u nu een kans om dit speciale Franse wettige betaalmiddel te bemachtigen.

Heeft u interesse in de munt? Vul dan vandaag nog uw reserveringsformulier in. Reserveringen worden namelijk zonder uitzondering op volgorde van binnenkomst behandeld. Klik daarom nu hier en reserveer gelijk een exemplaar.

De themazijde van uw zilveren 10 Euro Proof munt vertegenwoordigt Olympia, het oude heiligdom aan Zeus. Op de achtergrond ziet u de zuilen die tot op de dag van vandaag nog steeds zijn te bezichtigen. Vooraan is een Griekse Godin afgebeeld die met de Olympische vlam haar fakkel aansteekt. Een verwijzing naar de moderne Spelen, waarbij met vuur vanuit Olympia de vlam in het stadion van de gaststad wordt aangestoken.

Het officiële Franse wettige betaalmiddel is onderdeel van de UNESCO serie van Monnaie de Paris. Met deze serie staat het Franse munthuis stil bij de belangrijkste en meest bijzondere bouwwerken op de Werelderfgoedlijst. Het oude Olympia in Griekenland, waar om de vier jaar de Olympische Spelen in de klassieke oudheid werden gehouden, staat sinds 1989 op deze prestigieuze lijst.

Uitgifte UNESCO Werelderfgoed - Het Griekse Olympia
Metaal .900 Zilver
Kwaliteit Proof (Hoogste kwaliteit)
Jaar 2020
Nominale waarde 10 Euro
Oplage Slechts 3.000 wereldwijd, dus reageer direct!

Het is geen toeval dat Monnaie de Paris ervoor heeft gekozen de munt dit jaar uit te geven. Onder normale omstandigheden zou 2020 het jaar zijn geweest dat de Olympische Spelen in Tokyo plaatsvonden. Hoewel deze Spelen zijn verplaatst, waren de eerste Herdenkingsmunten ter ere van Olympia al geslagen. Daarom bieden wij u vandaag graag de gelegenheid dit unieke verzamelobject te reserveren.

Naar verwachting zullen er veel aanvragen voor deze munt binnenkomen. Deels door de populariteit van zowel de Olympische Spelen als Franse munten. Maar bijvoorbeeld ook doordat de belangstelling in gouden en zilveren munten sinds de uitbraak van de coronacrisis explosief is toegenomen. Laat dus direct uw gegevens achter om in te tekenen op een exemplaar in de allerhoogste muntkwaliteit.

Ik wens u veel plezier met deze 10 Euro ter ere van de geboorteplaats van de Spelen.

Deel het bericht