Laatste kans op een Bevrijdingsmunt in puur zilver?

(Leestijd: 1 minuut)

Gisteren was het precies 75 jaar geleden dat er in het hele Koninkrijk der Nederlanden officieel een einde aan de Tweede Wereldoorlog kwam. Japan gaf zich namelijk over op 15 augustus 1945, kort na de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki. Daarmee kwam een einde aan de jarenlange Japanse bezetting van Nederlands-Indië.

Om met u te herdenken dat de verschrikkelijke oorlog ten einde was in het hele Koninkrijk, hebben wij speciaal voor deze gelegenheid nog een laatste paar zilveren Bevrijdingsmunten kunnen verkrijgen. Daarom bieden wij u nu graag de unieke mogelijkheid om deze schaarse munt ter ere van 75 Jaar Vrijheid te reserveren.

Waarschijnlijk is dit uw allerlaatste kans om de Bevrijdingsmunt in het puurste (99,99%) zilver aan uw verzameling toe te voegen. Klik daarom snel hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een exemplaar af te roepen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Nederland kent jaarlijks drie Nationale Herdenkingen. De Herdenking die gisteren bij het Indisch Monument in Den Haag plaatsvond is daar één van. Op 15 augustus staan wij namelijk jaarlijks stil bij alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië.

Misschien heeft u het wel gevolgd op de TV of via Facebook? Dan zal het u niet zijn ontgaan dat de herdenking helaas te maken gehad met strikte coronamaatregelen. Net zoals enkele herdenkingen in het kader van de Tweede Wereldoorlog die eerder dit jaar plaatsvonden.

Uitgifte Bevrijding van Nederland
Metaal Puur (99,99%) Zilver
Kwaliteit Proof (Hoogste kwaliteit)
Jaar 2020
Nominale waarde 20 Canadese Dollar
Oplage Slechts 7.500 wereldwijd, reserveer nu uw exemplaar

Toen wij de zilveren Bevrijdingsmunt eerder dit jaar aanboden, was er gigantisch veel vraag naar het officiële aandenken aan de bevrijding. Zoveel dat wij te veel reserveringen binnen hadden gekregen. Extra exemplaren uit Canada krijgen was ook onmogelijk op de korte termijn. Gelukkig konden wij een aantal exemplaren overnemen van een bevriende handelaar en nipt aan alle reserveringen voldoen.

Hoogst waarschijnlijk zal er ook dit keer weer veel interesse in de munt zijn. Vooral aangezien dit waarschijnlijk de laatste kans is om de puur zilveren Bevrijdingsmunt te bemachtigen. Laat daarom direct uw gegevens achter op deze bestelpagina om een exemplaar te reserveren.

Ik wens u veel plezier met uw aandenken ter ere van 75 jaar vrijheid.

Deel het bericht