Bespaar tijdelijk 50% op de complete muntset van Nepal

(Leestijd: 1 minuut)

Deze zomer ziet er voor de meeste mensen anders uit dan verwacht. Veel vakanties zijn noodgedwongen geannuleerd, uitgesteld of omgeboekt. Natuurlijk is er inmiddels al meer mogelijk dan enkele maanden geleden, vooral in Europa. Maar een reis naar een ver oord is meestal nog geen optie.

Echter, juist dat soort landen hebben vaak een hele bijzondere munteenheid. Daarom geven wij u graag de kans om zeer voordelig kennis te maken met een uniek verzamelthema. Met de kortingscode ‘2032EM2326’ ontvangt u namelijk maar liefst 50% kennismakingskorting op de officiële muntset van het land waar u de Mount Everest kunt beklimmen: Nepal.

Uw kortingscode is geldig tot zaterdag. Maar de kans is groot dat deze speciale set met zeven munten al eerder is uitverkocht. De beschikbaarheid is namelijk erg beperkt. Klik daarom snel hier om de complete set van Nepal te reserveren voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (later € 19,90).

Uw Nepalese muntset bevat zeven munten en wordt geleverd in een luxe blisterverpakking. Deze hoogwaardige verpakking zorgt ervoor dat u beide zijdes van de munten eenvoudig kunt bekijken, en dat de kwaliteit van de munten wordt gewaarborgd. Zo blijft de complete set in optimale conditie.

De set maakt deel uit van één van de meest populaire muntencollecties aller tijden. De officiële World Money Collectie. Het verzamelen van verschillende munteenheden is namelijk enorm populair onder een grote groep verzamelaars. Voor een wereldreiziger kan een complete set een mooi aandenken zijn aan een gemaakte reis. Voor de ander is het juist een manier om eenvoudig unieke munten te ontdekken.

Uitgifte Complete set van Nepal
Serie World Money Collectie
Kwaliteit Uncirculated (Ongecirculeerd)
Uw kortingscode 2024EM2310
Aanbieding Ter kennismaking slechts € 9,95 (later € 19,90)

Indien u de bijzondere set Nepalese munten behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Er wordt u dan ongeveer eens per maand, bij beschikbaarheid, een schaarse set Wereldmunten van een ander land aangeboden. U ontvangt deze natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht en u kunt uw numismatische wereldreis te allen tijden stoppen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservices volstaat.

Ik wens u veel plezier met uw complete muntset van het land van de Mount Everest.

Deel het bericht