Zeer moeilijk te verkrijgen op de Nederlandse markt

(Leestijd: 1 minuut)

Vanwege onze uitstekende relatie met de Britse Koninklijke Munt kunnen wij u regelmatig een speciale Herdenkingsmunt of uitgifte aanbieden. Zo heeft u dit jaar onder andere de officiële Queen, Royal Air Force en Brexit munten kunnen bemachtigen.

De internationale interesse in deze munten is steeds immens. Mede dankzij de boeiende onderwerpen, fraaie ontwerpen en hoge muntkwaliteit. Echter houdt de ‘Royal Mint’ de oplage meestal erg strikt gelimiteerd. Hierdoor hebben wij helaas klanten moeten teleurstellen die net te laat waren om de Herdenkingsmunt te bestellen die zij wilden bemachtigen.

Ook de beschikbaarheid van de munt die wij u vandaag kunnen aanbieden is zeer beperkt. De verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt is zelfs vrijwel nihil. Klik daarom snel hier om direct naar deze speciale aanbieding voor de officiële Britse Gruffalo munt te gaan.

Sinds de verschijning van het eerste prentenboek in 1999 is de populariteit van De Gruffalo enorm toegenomen. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland en in alle andere landen waarin de ‘moderne klassieker’ is uitgegeven. Wereldwijd is Julia Donaldson, de bedenker van De Gruffalo, uitgegroeid tot de populairste auteur van prentenboeken die nog steeds boeken schrijft.

U kunt zich dan ook voorstellen dat niet alleen muntverzamelaars deze eerste Britse hommage aan de Gruffalo wilden bemachtigen. Ook gold dat voor veel fans van de Gruffalo en Julia Donaldson. Hierdoor waren de gouden en zilveren uitvoeringen van de munt zelfs al binnen enkele uren helemaal uitverkocht bij de Royal Mint.

Indien deze Gruffalo B.U. munt wilt bemachtigen, raden wij u daarom aan om direct uw reserveringsformulier in te vullen. Naar verwachting zullen wij namelijk veel reserveringen binnen krijgen. Des te sneller u reageert, des te groter de kans dat wij u een exemplaar kunnen toezenden. Alle reserveringen worden immers op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u veel plezier met uw Britse Herdenkingsmunt ter ere van de Gruffalo.

Deel het bericht