Ontdek de munten van ons Koninkrijk in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u weet, doen wij ons uiterste best u elke week een speciale Herdenkingsmunt, set of uitgifte aan te bieden. Daarom zijn onze muntexperts dagelijks voor u op zoek naar prachtige munten die verschillen in thema, metaal en kwaliteit. Zo kunt u eenvoudig een verzameling samenstellen die past bij uw interesses.

Soms zijn deze munten zo nieuw dat ze nog niet eens geslagen. Soms juist zeer oud en zeldzaam. Maar ook de nieuwste munten kunnen al kort na uitgifte erg moeilijk te verkrijgen zijn. Vooral wanneer de vraag vele malen groter is dan het - vaak strikt gelimiteerde - aanbod.

De ervaring leert ons dat dit laatste steeds meer het geval is met de officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in Sterling zilver. De laatste jaren is de vraag naar deze waardevolle munten fors gestegen. Hierdoor waren sommige uitgiften zelfs al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Vandaag bieden wij u de kans om heel voordelig kennis te maken met dit populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul 2028EM2322 in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt uw munt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Ter kennismaking ontvangt u de officiële Nederlandse 5 Euro ‘200 Jaar Nederlandsche Bank’. Dit exclusieve wettige betaalmiddel is vervaardigd van Sterling zilver en geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. U ontvangt dan ook een hoogwaardige Herdenkingsmunt en bespaart ook nog eens fors. Wij raden u wel aan snel te reageren, want deze actie is maar één week geldig.

De munt maakt deel uit van de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Zilvercollectie. Door de historische onderwerpen, schitterende motieven en uitzonderlijke kwaliteit van de munten is dit misschien wel de populairste collectie van ons land. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid gelimiteerd. Het aantal collecties is immers afhankelijk van de oplage van de munten.

Vanwege de gelimiteerde oplage hebben veel mensen moeite om hun verzameling Nederlandse munten compleet te krijgen. Met de officiële Zilvercollectie ontvangt u daarom elke nieuwe munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs. Bovendien zijn enkele munten die elders zijn uitverkocht nog wel verkrijgbaar via deze waardevolle serie. Vul daarom snel uw formulier in en profiteer van uw kennismakingsaanbieding.

Indien u uw ‘200 Jaar De Nederlandsche Bank’ munt behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten collectie geplaatst. Er wordt u dan geheel vrijblijvend ongeveer eens per maand een andere munt uit de serie toegezonden. U ontvangt uw zendingen natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, voor zolang als u dat zelf wilt.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met een waardevol Nederlands verzamelgebied.

Deel het bericht