Elton John geëerd met officiële munt door Verenigd Koninkrijk

(Leestijd: 1 minuut)

Het Britse popicoon Elton John heeft vele hits op zijn naam staan. Met nummers zoals I‘m Still Standing, Rocket Man en Don’t Let the Sun Go Down on Me heeft hij zowel de harten van zijn fans als de hitlijsten veroverd. Ook in Nederland. Zo is de heruitgave van Candle in the Wind uit 1997 de bestverkochte single in ons land.

Het is dan ook geen verrassing dat Elton John centraal staat op de nieuwste munt in de Britse ‘Muzieklegendes’ serie. Zoals u zich kunt voorstellen, is de internationale vraag naar dit unieke verzamelobject immens. De intekening is pas enkele uren geleden geopend en er zijn al heel veel reserveringen binnengekomen.

Alles wijst erop dat er meer vraag dan aanbod is. Mis deze kans dus niet om het speciale wettige betaalmiddel te bemachtigen en klik snel hier om uw officiële Elton John munt te reserveren!

Toen ik hoorde dat de Britse Koninklijke Munt de allereerste Elton John munt zou uitgeven, heb ik mijn best gedaan om er een redelijk aantal van naar Nederland te halen. Maar veel andere muntkantoren over de hele wereld probeerden de munt ook te verkrijgen. Bovendien zijn er alleen al in Groot-Brittannië zelf zeer veel verzamelaars die de munt willen bemachtigen.

Dat was ook het geval bij de munt uit de Muzieklegendes-serie die eerder dit jaar verscheen, ter ere van Queen. Diverse uitvoeringen van de Queen munt waren dan ook in korte tijd uitverkocht. En het lijkt erop dat er nog meer interesse in deze uitgifte voor Elton John is. Vul daarom direct uw bestelformulier in, want op is écht op.

Gelukkig zijn er ook meerdere uitvoeringen van deze officiële Herdenkingsmunt ter ere van Elton John. Tot nu toe lijkt de interesse in de speciale gekleurde Elton John munt in puur (99,9%) zilver het grootst te zijn. Het is de enige uitvoering met kleur en juist daardoor komt het ontwerp extra tot leven.

U heeft onder andere keuze uit de:

  • Koper/Nikkel Elton John munt in Brilliant Uncirculated kwaliteit
  • Gekleurde 1 Ounce zilveren Elton John munt in Proof kwaliteit
  • 0,25 Ounce gouden Elton John munt in Proof kwaliteit

Op deze website kunt u zien welke uitvoeringen nu nog verkrijgbaar zijn. Ziet u een munt die u aan uw verzameling wilt toevoegen? Dan raad ik u aan om snel uw gegevens achter te laten. Zoals altijd worden alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u veel plezier met uw unieke Britse ‘Muzieklegende - Elton John’ Herdenkingsmunt.

Deel het bericht