Eén van Van Gogh's laatste werken is nu verkrijgbaar in .900 zilver

(Leestijd: 1 minuut)

De Hollandse kunstenaar Vincent van Gogh wordt algemeen beschouwd als één van de grootste schilders van de 19e eeuw. Tot op de dag van vandaag dienen zijn leven en zijn wereldberoemde werken als inspiratiebron voor velen. Van Gogh behoort zelfs tot de Canon van Nederland.

Niet alleen in Nederland worden de werken van de kunstenaar bewonderd. Ook in Frankrijk bijvoorbeeld, waar hij een deel van zijn leven verbleef. Ter herdenking van Van Gogh heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris dit jaar zelfs een officiële Vincent van Gogh 10 Euro munt geslagen.

De oplage van dit Franse wettige betaalmiddel is zeer strikt gelimiteerd. Er worden slechts 3.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars en Van Gogh-fans wereldwijd. Speciaal voor onze klanten hebben wij natuurlijk een aantal exemplaren naar Nederland weten te halen. Klik daarom snel hier om uw unieke Van Gogh 10 Euro munt te reserveren.

Op de Herdenkingsmunt ziet u één van de veertig zelfportretten die Van Gogh heeft gemaakt. Dit portret uit 1889 is te bezichtigen in het Musée d’Orsay in Parijs, en het is waarschijnlijk het een-na-laatste zelfportret dat Van Gogh maakte.

Hoewel wij Van Gogh tegenwoordig een zeer getalenteerd schilder vinden en diverse werken voor meer dan 50 miljoen dollar zijn verkocht, werd zijn kunst in zijn tijd veel minder gewaardeerd. Mede daardoor heeft Van Gogh relatief veel zelfportretten gemaakt. Als onbekende schilder had hij namelijk moeite met het verdienen van geld voor zijn levensonderhoud. Laat staan dat hij modellen kon betalen.

Uitgifte Vincent van Gogh
Thema Meesterwerken van het Museum
Metaal Geslagen in .900 zilver
Kwaliteit Proof (Allerhoogste muntkwaliteit)
Nominale waarde 10 Euro
Oplage Slechts 3.000 munten wereldwijd, reserveer nu uw exemplaar

Waarschijnlijk kunnen wij uw speciale Vincent van Gogh munt in de week van 20 juli verzenden. Vanwege de beperkte beschikbaarheid raden wij u wel aan vandaag al uw reserveringsformulier in te vullen. Alle reserveringen worden namelijk strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Des te eerder u de unieke rechthoekige Herdenkingsmunt reserveert, des te groter de kans dat wij u een exemplaar kunnen toezenden.

Ik wens u veel plezier met uw Franse Herdenkingsmunt ter ere van de Hollandse schilder.

Deel het bericht