Officiële Britse Brexit munt zeer beperkt beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Op 31 januari heeft het Verenigd Koninkrijk officieel de Europese Unie verlaten. Sindsdien wordt er stevig onderhandeld over de nieuwe relatie. Hoe de Brexit eruit zal zien, dat weet nog niemand. De enige zekerheid is dat de Britten op 1 januari 2021 definitief zullen vertrekken. Deal of geen deal.

We bevinden ons hoe dan ook in een unieke situatie. Niet eerder verliet een land de EU. Ter herdenking van dit historische moment heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Brexit Herdenkingsmunt geslagen. Ook buiten het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar dit bijzondere verzamelobject enorm. De versie in Sterling zilver is hierdoor al uitverkocht bij het munthuis.

Gelukkig wist één van onze muntexpertst op tijd nog een laatste paar zilveren Brexit munten te bemachtigen. Tevens hebben wij enkele munten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated verkregen. Daarom bieden wij u vandaag graag de unieke kans om een Brexit munt te reserveren.

Maar wilt u de officiële Brexit munt in Sterling zilver bemachtigen? Klik dan snel hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan. Er zijn minder dan 10 exemplaren beschikbaar!

Uw Brexit munt is een Brits wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 50 Pence. Natuurlijk is Koningin Elizabeth II op de voorzijde weergegeven, zoals gebruikelijk voor een Britse munt. Op de andere zijde wordt de Brexit gesymboliseerd met de tekst: "Vrede, voorspoed en vriendschap met alle landen - 31 januari 2020."

Het verleden leert ons dat zilveren munten met een belangrijk historisch thema en een strikt gelimiteerde oplage vaak snel zijn uitverkocht. Wij hadden dan ook graag meer exemplaren van de schaarse Brexit munt ter beschikking gehad. Tegen de tijd dat u dit leest, bestaat de kans zelfs dat het verzamelobject inmiddels ook bij ons niet meer te verkrijgen is. Ga daarom nu naar deze website om te zien of uw munt nog beschikbaar is.

Ik wens u veel plezier met de officiële Britse Brexit munt.

Deel het bericht