Teken nu in op uw exclusieve 75 Jaar Vrijheid in Europa Zilverset

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u wel heeft gemerkt is er in ons land veel aandacht geweest voor de Tweede Wereldoorlog en het thema ‘75 Jaar Vrijheid’. Hetzelfde geldt voor veel andere landen, zowel binnen als buiten Europa. Tevens hebben diverse landen ook een officiële Vrijheidsmunt in hun eigen valuta uitgegeven.

Wij bieden u vandaag graag de kans om in te tekenen op een hele exclusieve muntset met meerdere van dit soort Vrijheidsmunten. Deze officiële ‘Europe Remembers’ set wordt uitgegeven ter ere van 75 jaar vrede en vrijheid in Europa en bevat maar liefst drie zilveren Herdenkingsmunten in de allerhoogste kwaliteit: Proof.

De speciale set bevat het schaarse Nederlandse Vrijheidsvijfje in Sterling zilver en zowel een prachtige Britse als Canadese Vrijheidsmunt in puur zilver. De wereldwijde oplage is echter strikt gelimiteerd tot slechts 2.000 exemplaren. Naar verwachting is de vraag veel groter dan het aanbod, vooral omdat de Britse munt alléén in deze set te verkrijgen is. Klik daarom snel hier om uw set te reserveren!

Nederland heeft in het verleden ook diverse officiële sets met zilveren munten uitgegeven. Enkel voor hele speciale gebeurtenissen of bijzondere herdenkingen. Door de belangrijke onderwerpen, buitengewone ontwerpen en beperkte oplage is de interesse in deze zilversets altijd groot. Soms zijn ze zelfs al tijdens de voorintekening uitverkocht.

In 2012 werd voor het eerst een Nederlandse set met gekleurde Herdenkingsmunten uitgegeven: De officiële Tulpenset. Het succes van de Tulpenset was overweldigend, dat deze al snel was uitverkocht en de waarde meer dan verdrievoudigde. U kunt zich dan ook voorstellen dat kleur- en zilversets zeer gewild zijn onder verzamelaars.

Gelukkig was één van onze muntexperts onlangs in de gelegenheid om voor een redelijke prijs een beperkt aantal van deze felbegeerde kleursets te kunnen inkopen van een buitenlandse collega. U kunt alle beschikbare sets hier bekijken. U heeft tevens de mogelijkheid om alle uitverkochte sets te bezichtigen.

Heeft u interesse in één of meerdere sets? Dan raden wij u aan om direct uw reservering te plaatsen. Door de zeer beperkte beschikbaarheid is de kans namelijk groot dat de set die u mooi vindt morgen niet meer te verkrijgen is. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Ik wens u heel veel plezier met uw speciale Europe Remembers set en ook met de overige Nederlandse kleur- en zilversets.

Deel het bericht