Reserveer nu uw officiële muntset '75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux'

(Leestijd: 1 minuut)

Via deze nieuwsbrief heeft u de afgelopen tijd diverse prachtige Herdenkingsmunten en -uitgiften kunnen bemachtigen waarop 75 jaar vrijheid centraal staat. Toch blijft de vraag naar dit soort uitgiften onverminderd groot. Telkens loopt het storm op onze websites en soms zijn alle exemplaren zelfs al na enkele uren uitverkocht.

Daarom raden wij u aan om direct van deze kans gebruik te maken om de gloednieuwe officiële BeNeLux Set van 2020 te reserveren. Deze speciale muntset wordt namelijk uitgegeven ter ere van 75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux.

Er is elk jaar erg veel interesse in deze bijzondere set met alle Euromunten van Nederland, België en Luxemburg. Maar dankzij het thema zal de interesse dit jaar naar verwachting nóg groter zijn. Klik daarom snel hier om uw set te reserveren voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 65,-.

Ondanks het thema is de oplage van de BeNeLux Set 2020 nog strikter gelimiteerd dan voorgaande jaren. Er worden dit jaar slechts 5.000 sets uitgegeven. Waarschijnlijk was deze oplage al vastgesteld voordat bleek hoe groot de belangstelling in alle Vrijheidsmunten en -sets is. Vul daarom nu uw reserveringsformulier in om 1 van de 5.000 sets aan uw verzameling toe te voegen.

De BeNeLux Set bevat alle reguliere Euromunten van Nederland, België en Luxemburg van dit jaar. Alle 24 munten zijn geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated. Bovendien bevat de set dit jaar ook een unieke Herdenkingsuitgifte ter ere van 75 jaar vrijheid. Deze exclusieve uitgifte is alleen in de BeNeLux Set 2020 te verkrijgen.

Uitgifte Officiële BeNeLux Set 2020
Thema 75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 3x 3,88 Euro
Bijzonderheid Incl. unieke 75 Jaar Vrede en Vrijheid Herdenkingsuitgifte
Oplage Slechts 5.000 complete sets wereldwijd, reserveer uw set hier
Levering Naar verwachting zal uw set eind juli worden geleverd

Wij hebben tevens ons best gedaan om voor u nog enkele sets van voorgaande jaren te verkrijgen. Zo hebben wij weer enkele exemplaren van de ‘70 Jaar Vrede in Europa’ set uit 2015 weten te bemachtigen. Hier kunt u alle jaarsets van de Benelux bekijken die wij op dit moment ter beschikking hebben.

Ziet u een officiële BeNeLux Set die u aan uw collectie wilt toevoegen? Dan kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen. Van sommige jaren zijn er namelijk nog maar een laatste paar sets beschikbaar. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter op de beveiligde website Beneluxset.nl.

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, zal de levering eind juli van start gaan. Als u de set gegarandeerd wilt bemachtigen, raden wij u toch ten zeerste aan direct op de set in te tekenen. Het komt namelijk voor dat nieuwe uitgiften al tijdens de voorintekening worden uitverkocht. Bovendien bent u dan één van de eersten wiens set wij kunnen verzenden zodra deze beschikbaar is.

Ik wens u veel plezier met uw speciale muntset ter ere van 75 jaar vrede en vrijheid in de Benelux.

Deel het bericht