Uitgifte officiële Nationale B.U. Set 2020 bijna van start!

(Leestijd: 1 minuut)

Eerder dit jaar ontving u een bericht over de allereerste Nederlandse muntset van 2020, geslagen in de hoge verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Wij mochten gelijk al veel reserveringen voor deze officiële Nationale B.U. Set in ontvangst nemen. De set was altijd al populair en het lijkt er zelfs op dat de vraag met het jaar toeneemt.

Helaas liep de uitgifte van de set vertraging op vanwege de coronacrisis, maar wij hebben goed nieuws voor u. Waarschijnlijk kunnen wij u uw officiële Nationale B.U. Set 2020 al over twee of drie dagen toezenden. U kunt uw zending dus voor het eind van de week in huis hebben.

Heeft u zich nog niet ingetekend op de Nationale B.U. Set 2020? Dan raden wij u ten zeerste aan dat direct te doen. Deze speciale numismatische set is nu namelijk verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (later € 29,95), maar de beschikbaarheid is zeer beperkt. Klik daarom snel hier en bestel.

De officiële Nationale B.U. Set is waarschijnlijk de meest verzamelde muntset van ons land. Voor slechts € 26,95 ontvangt u immers alle acht nieuwe circulatiemunten van ons land, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Bovendien zijn deze speciaal geslagen in een hoge muntkwaliteit en bijeengebracht in een representatieve verpakking. De ervaring leert ons dat de set daarom vaak al kort na uitgifte is uitverkocht.

De oplage blijft echter zeer strikt gelimiteerd. Zo zijn er slechts 12.500 sets geslagen. De jaarset van 2019 had dezelfde beperkte oplage en deze was dan ook al snel uitverkocht. Ga daarom nu naar uw persoonlijke reserveringsformulier om een exemplaar te bemachtigen.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2020
Thema Nederlandse Steden - Rotterdam
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 12.500 sets, reserveer hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve verzamelverpakking
Uw set kost nu Slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95)

Overigens is de set van dit jaar extra speciaal. In 2020 is in ons land namelijk alleen de nieuwe 5 Eurocent in circulatie gebracht. De overige zeven Euromunten met het jaartal ‘2020’ kunt u dus alleen via een numismatische Nederlandse jaarset bemachtigen.

Doordat er zoveel vraag is naar de B.U. set, zijn er jaarlijks verzamelaars die teleur worden gesteld. Zij zijn dan te laat om de nieuwe set te bemachtigen. Als u zich nu inschrijft, ontvangt u de Nationale BU Set 2020 echter gegarandeerd voor slechts € 26,95 (later € 29,95).

Uw naam wordt tevens op de exclusieve reserveringslijst voor de Nationale B.U. Set Collectie geplaatst. Dat houdt in dat u ook de BU sets die nog verschijnen ook kunt ontvangen voor de uitgifteprijs, en daarbij van een voorrangspositie geniet. Op deze manier hoeft u geen set meer te missen of teveel te betalen om uw collectie compleet te maken.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, zal u ook periodiek één van de muntsets worden aangeboden van de voorgaande jaren. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht. Als u alleen in de set van dit jaar bent geïnteresseerd, kunt u dit exemplaar hier los bestellen.

Ik wens u veel plezier met uw officiële Nationale B.U. Set 2020.

Deel het bericht