Exclusieve Vaticaanse B.U. Set 2020 nu beperkt beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Heeft u wel eens bij toeval een Vaticaanse munt in uw portemonnee gevonden? Waarschijnlijk niet, want die kans is erg klein. Vaticaanstad is bij afstand de kleinste onafhankelijke staat ter wereld, zowel op vierkante meters als in bewoners. Er zijn dan ook weinig munten in omloop.

Vanwege hun zeldzaamheid zijn de munten uit de ‘Stato della Citta del Vaticano ’ zeer gewild bij verzamelaars. Daarom slaat het Vaticaan speciaal voor verzamelaars jaarlijks een aantal complete sets met officiële Vaticaanse Euromunten. Hoewel de wereldwijde vraag naar deze sets gigantisch is, is de oplage echter zeer strikt gelimiteerd. Vooral dit jaar.

Van de gloednieuwe Vaticaanse B.U. Set 2020 zijn namelijk slechts 35.000 exemplaren uitgegeven. Naar verwachting is de vraag daardoor veel groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en deze wereldwijd gewilde muntset te bestellen.

In 2018 en 2019 bedroeg de maximale oplage van de gewilde set 60.000 exemplaren per jaar. Daar is nu dus verandering in gekomen, want de exclusieve Vaticaanse B.U. Set van 2020 heeft een extra strikt gelimiteerde oplage. Hierdoor zijn er waarschijnlijk juist nóg meer verzamelaars die de set zo snel mogelijk willen bemachtigen.

Dankzij onze uitstekende internationale contacten is het uiteraard gelukt om de set naar Nederland te halen. Hierdoor heeft u de kans om de zeldzame Vaticaanse Euromunten in Brilliant Uncirculated kwaliteit aan uw collectie toe te voegen. Helaas zijn veel munthuizen over de hele wereld ook geïnteresseerd in de set, waardoor wij minder exemplaren hebben bemachtigd dan voorgaande jaren. U wordt dan ook aangeraden vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen.

Toen wij de Vaticaanse jaarset in het verleden aanboden, was deze meestal snel uitverkocht. Soms zelfs al na twee dagen, zoals in 2018. Mis deze kans dus niet om de officiële Jaarset in de speciale verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated te bemachtigen.

Uw speciale muntset wordt geleverd in de officiële muntverpakking van Vaticaanstad. Deze hoogwaardige verpakking zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Bovendien kunt u alle acht munten in uw set eenvoudig en volledig bekijken. Op deze website vindt u een grotere foto waarop u de verpakking kunt bekijken.

Ik wens u veel plezier met uw exclusieve Vaticaanse muntset in Brilliant Uncirculated kwaliteit

Deel het bericht