Ontvang 67% kennismakingskorting op de Nationale Bevrijdingscollectie

(Leestijd: 1 minuut)

Afgelopen week is er veel aandacht geweest voor de bevrijding van ons land. Vooral tijdens de indrukwekkende Nationale Dodenherdenking en bijzondere Bevrijdingsdag, maar bijvoorbeeld ook in de diverse Bevrijdingsjournaals. Het was immers 75 jaar geleden dat Duitsland zich officieel overgaf.

Vanwege deze Bevrijdingsweek kunnen wij u vandaag een zeer exclusief aanbod doen. Wij kunnen u namelijk tijdelijk 67% introductiekorting geven op de officiële Nationale Bevrijdingscollectie. Hierdoor ontvangt u uw eerste Herdenkingsuitgifte met puur zilveren Bevrijdingsembleem nu voor slechts € 9,95 (later € 29,95).

Wij raden u aan er snel bij te zijn, want de beschikbaarheid is zeer beperkt. Daardoor kan uw uitgifte slechts enkele dagen voor u worden gereserveerd. Klik daarom snel hier om uw Herdenkingsuitgifte ter ere van de bevrijding af te roepen.

Uitgifte Bevrijding van Nederland
Collectie Nationale Bevrijdingscollectie
Metaal 24-Karaat verguld en met puur zilveren applicatie
Maximale oplage Slechts 2.000 complete collecties wereldwijd
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 9,95 (later € 29,95)
Uw kortingscode 2019EM2295 (Activeer uw code direct via deze link)

Uw 24-Karaat vergulde Herdenkingsuitgifte is een unieke samenwerking tussen de Canadese Ambassade in Nederland, de Koninklijke Canadese Munt in Ottawa en ons. Zo is de uitgifte geslagen door de officiële muntuitgevende instantie van Canada. Want zoals u weet, heeft Canada een belangrijke bijdrage geleverd aan onze bevrijding. Met dit tastbare aandenken worden de offers en bijdragen herdacht die de dappere soldaten hebben gebracht toen zij streden voor onze vrijheid.

De uitgifte is onderdeel van de officiële Nationale Bevrijdingscollectie "Nederland in de Tweede Wereldoorlog". Met deze belangrijke numismatische collectie worden de gebeurtenissen en personen herdacht die tijdens de oorlog van historische betekenis voor het Koninkrijk zijn geweest. Denk daarbij aan Operatie Market Garden, D-Day en de Slag om de Schelde.

Er zijn maximaal 2.000 complete collecties wereldwijd mogelijk. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van deze collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe Herdenkingsuitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met de Nationale Bevrijdingscollectie.