Ceremoniële Eerste Slag 75 Jaar Vrijheid Vijfje om 11.00 uur

(Leestijd: 1 minuut)

Om 11.00 uur vindt de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële 75 Jaar Vrijheid Vijfje plaats. Door het coronavirus vindt er rondom deze slag helaas geen groot evenement plaats, zoals dat bij andere Nederlandse Herdenkingsmunten wel het geval was. Maar toch is dit goed nieuws voor u.

Dat betekent namelijk dat wij u uw Vrijheidsvijfje al snel kunnen toezenden. Heeft dit nieuwe wettige betaalmiddel nog niet besteld? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. Vanwege het historische thema is de munt razend populair onder een hele brede groep mensen en is de vraag veel groter dan het aanbod.

Zo is het 75 Jaar Vrijheid Vijfje in Sterling zilver nu al uitverkocht bij diverse munthuizen. Hetzelfde geldt voor de munt in de speciale verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Wij hebben van allebei deze versies gelukkig nog een laatste paar exemplaren ter beschikking. Klik daarom snel hier en bestel direct uw eerbetoon aan de bevrijding, nu voor de officiële uitgifteprijs.

Het officiële 75 Jaar Vrijheid Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan 5 Euro waard kan worden. Als de vraag veel groter is dan het aanbod waardoor er schaarste ontstaan, dan kan de verzamelwaarde echter wel flink stijgen. Dat is in het verleden vaker met nieuwe Nederlandse munten gebeurd.

Maar dat is natuurlijk niet de grootste reden voor de grote vraag naar deze Nationale Herdenkingsmunt. Dat komt vooral door het onderwerp, 75 jaar vrijheid. Waarschijnlijk het belangrijkste numismatische thema van de laatste jaren en misschien ook wel van de komende jaren.

De oplage van de Herdenkingsmunt is echter zeer strikt gelimiteerd door het Ministerie van Financiën. Als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen, kunt u daarom het beste direct uw bestelling plaatsen. De bestellingen blijven namelijk binnenkomen en dezen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u een fijne Bevrijdingsdag en veel plezier met uw 75 Jaar Vrijheid Vijfje.

Deel het bericht

Misschien is dit ook iets voor u?