Officiële Olympische Zwemsport munt tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Wereldwijd worden er vele maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen. Gevolgen waar u en ik dit Paasweekend direct mee te maken hebben, maar bijvoorbeeld ook voor alle evenementen die de komende tijd plaatsvinden.

Zo maakte het IOC onlangs bekend dat Olympische Spelen in Tokyo van dit jaar definitief van de baan zijn. Sindsdien hebben wij heel veel aanvragen binnengekregen voor de officiële zilveren Olympische Herdenkingsmunten die speciaal voor deze Spelen zijn geslagen. Zelfs vanuit het buitenland. Vanwege het originele Tokyo 2020 embleem en de strikt gelimiteerde oplage zijn de munten namelijk zeer gewilde verzamelobjecten.

Dankzij onze uitstekende relatie met de Japanse Munt konden wij gelukkig nog een aantal exemplaren van de schaarse Olympische Zwemsportmunt verkrijgen voor de Nederlandse markt. Zo hebben wij aan alle verzoeken kunnen voldoen. Wij hebben zelfs nog 31 exemplaren over.

Ik bied u daarom graag de kans om de zeldzame Zwemsportmunt ook te bemachtigen. Ter kennismaking met de officiële Olympische Spelen 2020 munten, ontvangt u dit meesterwerk in 99,99% puur zilver tijdelijk voor slechts € 99,95 (later € 149,95). Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Klik daarom snel hier om direct naar uw reserveringsformulier te gaan.

De schitterende officiële Olympische Zwemsportmunt heeft een gewicht van 1 Troy ounce en is wel 40 mm groot. Bovendien wordt de waardevolle munt geleverd in een fraaie hoogwaardige acrylplaat. U bent er daardoor van verzekerd dat de munt beschermd is tegen krassen en stof. Voltooi daarom nu uw reservering om de zilveren Zwemsportmunt direct voordelig te bestellen.

Wereldwijd is er een oplage van slechts 100.000 exemplaren vastgesteld. Het grootste gedeelte daarvan is bestemd voor de Japanse markt. Er doen echter meer dan 200 landen mee aan de Spelen. Daardoor is er altijd een enorme vraag naar Olympische munten en zijn ze vaak snel uitverkocht. U wordt dan ook aangeraden om direct uw reservering te plaatsen, zodat u niet te laat bent.

Collectie Officiële Olympische Zomerspelen 2020 Collectie
Uitgifte Zwemsport
Metaal Puur (99,99%) zilver
Kwaliteit Proof (allerhoogste muntkwaliteit)
Nominale waarde 1.000 Yen
Restrictie Maximaal 5.000 complete collecties
Bijzonderheid Gepresenteerd in een exclusieve verpakking
Uw aanbieding Bestel voor slechts € 99,95 (later € 149,95)

Indien u uw eerste Tokyo 2020 Herdenkingsmunt in puur zilver behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de overige Olympische munten geplaatst. Dan zal u ongeveer eens per maand vrijblijvend één van de resterende zilveren Proof-munten worden aangeboden. Op elke munt is een andere Olympische sport afgebeeld. U ontvangt uw munt(en) 21 dagen vrijblijvend op zicht, met volledig recht op retour.

Ik wens u een fijn Paasweekend en veel plezier met uw officiële Olympische Zwemsportmunt.

Deel het bericht