Nationale Omruilactie 75 Jaar Vrijheid Vijfje van start

(Leestijd: 1 minuut)

Ondanks de coronacrisis staat ons land dit jaar natuurlijk uitgebreid stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zo wordt er in opdracht van het Ministerie van Financiën een Nederlandse 5 Euro munt geslagen ter ere van 75 jaar vrijheid. Vandaag is de Officiële Nationale Omruilactie voor deze eerste Herdenkingsmunt van 2020 gestart.

Via de omruilactie kunt u een zwaar verzilverd 75 Jaar Vrijheid Vijfje reserveren voor slechts € 5,-. De oplage van de munt is strikt gelimiteerd, waardoor er maximaal 5.000 omwisselverzoeken kunnen worden behandeld. Vanwege de verwachte grote vraag, adviseren wij u om direct uw verzoek in te dienen. Klik dus snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan.

Tijdens de Nationale Omruilactie kunt u het zwaar verzilverde 75 Jaar Vrijheid Vijfje in feite kosteloos bemachtigen. De munt is namelijk een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 5 Euro. Uw Vijfje zal nooit minder waard worden, maar kan wel meer waard worden. Net als dat met diverse Herdenkingsmunten gebeurde die eerder door het Ministerie van Financiën werden uitgegeven.

Specificaties
Uitgifte: 75 Jaar Vrijheid in Nederland
Kwaliteit: Uncirculated
Nominale waarde: € 5,-
Beperking: 1 Omruilverzoek per huishouden
Aanbod: € 5,- voor € 5,- (kosteloos omruilen)

Om zoveel mogelijk huishoudens een eerlijke kans te geven deze Herdenkingsmunt te bemachtigen, geldt er een limiet van één omwisselverzoek per huishouden. Daarbij wordt elk omwisselverzoek op volgorde van binnenkomst behandeld. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dien daarom nu uw omwisselverzoek in.

Het 75 Jaar Vrijheid Vijfje wordt deze maand geslagen. Naar verwachting kunnen wij de munt daardoor in mei uitleveren. U kunt echter het beste vandaag al uw formulier invullen, zodat u gegarandeerd op tijd bent. Misschien is dit wel de enige kans deze munt tegen de nominale waarde om te wisselen.

Ik wens u veel plezier met deze eerste officiële Nederlandse Herdenkingsmunt van het jaar.

Deel het bericht