Let op: Dit is waarschijnlijk uw laatste kans om deze munten te bemachtigen!

(Leestijd: 1 minuut)

Wij krijgen nog steeds veel aanvragen binnen voor de Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe munt die u onlangs kon bestellen. Deze prachtige munt was helaas zo snel uitverkocht dat een groot aantal verzamelaars geen exemplaar konden bemachtigen. Degenen die wel op tijd waren, moeten er heel blij mee zijn dat ze de schaarse munt aan hun verzameling hebben kunnen toevoegen.

Natuurlijk zijn wij direct in het buitenland op zoek gegaan naar een handelaar die nog enkele munten ter beschikking had. Vaak lukt het ons wel om nog ergens een kleine partij te bemachtigen, waardoor wij aan de vraag kunnen voldoen. Maar helaas is deze razend populaire munt overal ter wereld volledig uitverkocht.

Toch heb ik nog een beetje goed nieuws voor u. Via een bevriende organisatie heeft één van onze experts namelijk twee zeldzame munten uit dezelfde serie kunnen verkrijgen. Op deze speciale Herdenkingsmunten zijn Onze-Lieve-Vrouw van Aparecida en de Zwarte Madonna op schitterende wijze weergegeven.

Wij hebben gelijk een pagina opgezet waar u deze schaarse officiële munten kunt reserveren. Echter, er is maar een zeer beperkt aantal munten beschikbaar. Klik daarom nu hier om direct naar de pagina te gaan. De munten zijn nu tijdelijk weer verkrijgbaar voor slechts € 19,95 per stuk!

In 2017 was het precies driehonderd jaar geleden dat drie Braziliaanse vissers een beeld van Maria in hun netten aantroffen. Dit beeld zou bekend komen te staan als Onze-Lieve-Vrouw van Aparecida en zij groeide uit tot de Patroonheilige van Brazilliële. Ter herdenking van dit moment, dat het leven van veel Brazilianen voorgoed veranderde, is een bijzondere herdenkingsmunt geslagen.

Dit is misschien wel uw laatste kans om deze officiële Onze-Lieve-Vrouw van Aparecida munt in Brilliant Uncirculated kwaliteit te bemachtigen. Vul daarom snel uw reserveringsformulier in, want op is echt op. Net zoals dat voor de eerdere munt ter ere van Onze-Lieve-Vrouw Guadalupe gold.

Ook was het toen driehonderd jaar geleden dat Paus Clemens XI de icoon van De Zwarte Madonna in Polen bekroonde met twee Pauselijke kronen. Nu, eeuwen later wordt het bedevaartsoord bezocht door miljoenen mensen per jaar. De Zwarte Madonna, ook bekend onder de naam Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa, is uitgegroeid tot een nationaal symbool voor vrijheid.

Ter ere van dit 300-jarig jubileum is een heel bijzondere herdenkingsmunt geslagen. U bent tijdelijk weer in de gelegenheid om deze gekleurde munt in de hoge kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’ te bestellen. Laat daarom nu uw gegevens achter en bestel één van de laatste exemplaren.

Toen wij deze twee bijzondere Herdenkingsmunten in het verleden aanboden, waren alle exemplaren in zeer korte tijd vergeven. Wilt u één van deze schaarse munten dus aan uw verzameling toevoegen? Klik dan hier en plaats gelijk uw bestelling. Deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u veel plezier met deze twee bijzondere munten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated.

Deel het bericht