Reserveer nu uw officiële Kleinste Gouden 'EK 2020' Munt

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u weet, kunt u door deze nieuwsbrief vaak speciale munten en andere uitgiften bemachtigen. Vandaag is geen uitzondering. Juist het tegendeel is waar. U heeft namelijk de unieke kans om de officiële gouden EK Voetbal munt reserveren. Ik kan nu al vertellen dat ook muntverzamelaars, naast de vele voetbalfans, deze 24-karaat gouden munt aan hun verzameling toe willen voegen.

Want het EK van 2020 is verplaatst naar volgend jaar. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus dat de wereld nu in zijn greep houdt. Vlak voordat het ingrijpende besluit werd genomen, waren er echter al enkele Kleinste Gouden Munten geslagen ter ere van dit EK. Op deze schitterende Herdenkingsmunten is het officiële UEFA Euro 2020 logo afgebeeld. Door de beperkte oplage en het toernooi dat niet doorgaat, is deze munt direct een zeer uniek verzamelobject waar heel veel vraag naar is.

Dankzij onze internationale contacten hebben wij een aantal van deze strikt gelimiteerde EK-munten kunnen verkrijgen voor onze gewaardeerde klanten. Eén van deze munten is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Bovendien ontvangt u uw exemplaar nu voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 79,95). Klik dus snel hier om uw unieke herdenkingsmunt af te roepen.

Veel mensen kijken al jaren naar een nieuw EK uit. Niet alleen in ons land of Europa, maar zelfs ook daarbuiten. Door de populariteit van het kampioenschap is er erg veel interesse in deze officiële gouden EK-munt. Naar verwachting zullen alle exemplaren snel zijn uitverkocht. Bevestig daarom vandaag nog uw reservering.

Numismatische specificaties:

Uitgifte Officiële UEFA Euro 2020 munt
Collectie Kleinste Gouden Munten
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit, Proof
Maximale oplage Slechts 5.000 stuks wereldwijd
Nominale waarde 1 Pond
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 49,95 (later € 79,95)
Uw kortingscode 2012EM2257 (Klik hier en pas uw korting direct toe)

Uw speciale EK-munt behoort tot de officiële collectie Kleinste Gouden Munten. Deze munten zijn wereldwijd ongekend populair. De hoogwaardige Herdenkingsmunten zijn namelijk vervaardigd van 24-karaat goud en geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Echter kosten ze maar een fractie van de meeste andere gouden munten.

Als u uw zending behoudt, verwerft u bovendien het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten te worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek, alleen als u dat wilt, één van de andere munten uit de collectie vrijblijvend wordt aangeboden. U kunt zich natuurlijk op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Het Europees Kampioenschap 2021 wordt de zestiende editie van het populaire voetbaltoernooi, dat eens in de vier jaar plaatsvindt. In totaal heeft Nederland negen keer meegedaan aan het EK. Daarvan staat vooral het kampioenschap van 1988 veel mensen nog helder voor de geest. Nederland bereikte toen voor het eerst de finale. En dat niet alleen. Nederland won zelfs met 2-0.

Dat was de enige keer dat Oranje een EK wist te winnen. Echter heeft ‘ons’ elftal zich gekwalificeerd voor 2021. Men zegt dat de geschiedenis zich herhaalt, dus misschien wordt Nederland wel weer kampioen?

Ik wens u veel plezier met uw unieke UEFA Euro 2020 munt in 24-karaat goud.

Deel het bericht