Bemachtig deze bijzondere B.U. munt voor slechts € 24,95

(Leestijd: 1 minuut)

In 2016 bezocht Paus Franciscus de beroemde bedevaartplaats van Onze-Lieve Vrouw van Guadalupe in Mexico. En de Paus was niet de enige. Jaarlijks wordt deze eeuwenoude basiliek door miljoenen mensen bezocht. Het is zelfs, op Rome na, het meest bezochte Christelijke bedevaartsoord.

U kunt zich vast voorstellen dat er dus veel mensen zijn die de officiële Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe munt willen bemachtigen. Ook mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met de fascinerende muntenwereld. Daardoor is de bijzondere Dollar zeer lastig te verkrijgen.

Maar gelukkig wist één van onze muntexperts eerder dit jaar een klein aantal exemplaren van deze munt uit 2019 te bemachtigen. Daarom kan ik u nu een exemplaar aanbieden voor slechts € 24,95. Klik snel hier en bestel direct, want op is écht op!

Op de voorzijde van uw munt ziet u een afbeelding van de Beschermheilige van Latijns-Amerika, de Maagd van Guadalupe. Het gedetailleerde ontwerp springt direct in het oog dankzij het verfijnde kleurgebruik. Bovendien is de munt geslagen in de hoge verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated, wat het ontwerp nog meer recht doet.

Het is dan ook geen wonder dat er veel belangstelling is voor deze speciale Dollarmunt. Echter, de totale oplage van deze munt bedraagt slechts 1.000 exemplaren. Daarvan is maar een klein aantal beschikbaar voor de Nederlandse verzamelaars. Wilt u dus een exemplaar reserveren? Laat dan direct hier uw gegevens achter.

De Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe munt behoort tot een serie van munten waarop verschillende verschijningen van de Heilige Maagd Maria zijn afgebeeld. De afgelopen jaren hebben wij drie andere uitgiften uit deze populaire serie aangeboden. Telkens liep het storm op onze website. Waarschijnlijk is dat ook dit keer weer het geval. Vul daarom nu uw reserveringsformulier in op deze website.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere munt in B.U. kwaliteit.

Deel het bericht