Teken nu in op de Nationale Proof Set 2020 met exclusieve uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)

Vanaf vandaag kunt u zich inteken op de nieuwste Nationale Proof Set. Heeft u naar dit moment uitgekeken? Dan bent u zeker niet de enige. Jaarlijks wachten vele verzamelaars namelijk op de dag dat zij deze officiële Nederlandse muntset kunnen reserveren.

Toen de oplage van de Nationale Proof Set vorig jaar werd verlaagd naar slechts 3.000 sets, merkten wij direct dat er al op de eerste dag van de intekening extra veel aanvragen binnenkwamen. Niemand wilde de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Dit jaar zal dat niet anders zijn, want ook nu is de oplage strikt gelimiteerd. Klik dus snel hier om direct in te tekenen op deze gewilde set.

Dit wordt de vierde Nationale Proof Set in de populaire serie ‘Nederlandse Steden’. Dit jaar staat de stad centraal waar het Eurovisie Songfestival zal worden gehouden: Rotterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal de Proof Set een officiële zilveren Eurovisie Songfestival Herdenkingsuitgifte bevatten.

Naast de Songfestival-uitgifte, bevat de Nationale Proof Set alle acht nieuwe Euromunten van 2020. Deze zijn stuk voor stuk geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof. Het is deze uitzonderlijk hoge muntkwaliteit waaraan de sets hun naam te danken hebben. Het slaan van munten in Proof-kwaliteit is een secuur en zeer tijdrovend werk. Mede daardoor wordt er jaarlijks ook maar een heel beperkt aantal Proof Sets uitgegeven.

Juist deze gelimiteerde oplage zorgt ervoor dat er veel interesse in de Proof Sets is. Omdat de set dit jaar ook een exclusieve zilveren Eurovisie Songfestival uitgifte bevat, en het Songfestival razend populair is, is de verwachting dat de vraag naar de set juist nog groter zal zijn. Misschien wel groter dan het aanbod. Vul daarom vandaag nog uw reserveringsformulier in om uw Nationale Proof Set 2020 te bemachtigen voor slechts € 69,95 (later € 79,95).

Uitgifte Officiële Nationale Proof Set 2020
Thema Nederlandse Steden - Rotterdam
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit, Proof
Oplage Slechts 3.000 sets
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Met een exclusieve zilveren Eurovisie Songfestival uitgifte

Levering van uw set

Het is helaas nog niet bekend wanneer wij u uw Nationale Proof Set 2020 precies kunnen toesturen. De speciale muntsets moeten namelijk nog worden geslagen. Naar verwachting zullen wij in juni kunnen beginnen met het uitleveren van de sets. Zodra wij deze binnen hebben, zullen wij alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandelen. Degenen die als eerste de nieuwe Nationale Proof Set bestellen, zullen de gewilde muntset natuurlijk als eerste ontvangen.

Vandaag een reservering plaatsen wordt hoe dan ook aangeraden. Indien u nu uw Nationale Proof Set 2020 bestelt, kunnen wij u deze gegarandeerd leveren. Bovendien ontvangt u uw set nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95 (later € 79,95). Des te langer de intekening op deze set geopend is, des te kleiner de kans wordt dat u de set aan uw verzameling kunt toevoegen. In het verleden zijn Nederlandse muntsets meerdere malen al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Deze jaarset behoort tot de officiële Nationale Proof Set Collectie. Als u de set behoudt, verwerft u ook het exclusieve recht om de jaarsets die nog zullen verschijnen gegarandeerd te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs. Tevens wordt uw naam op de speciale reserveringslijst voor de collectie geplaatst. U zult dan periodiek, bij beschikbaarheid, één van de overige Nationale Proof Sets worden aangeboden. Vrijblijvend en alleen zolang als u dat wilt. Op deze website vindt u meer informatie over de collectie.

Het is uiteraard ook mogelijk om alleen de set van dit jaar te bestellen. Plaats dan uw reservering via deze link. Dan wordt u namelijk niet op de reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Ook profiteert u niet van de exclusieve voorrangsregeling op de toekomstige jaarsets.

Ik wens u veel plezier met deze nieuwste Euroset van het Koninkrijk der Nederlanden.

Deel het bericht