Officiële Britse James Bond Herdenkingsmunt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Kijkt u graag naar films waarin de Britse geheim agent James Bond de hoofdrol speelt? Of kent u iemand die een liefhebber is van de films over 007? Dan heb ik nu goed nieuws voor u, want vanaf vandaag kunt u de gloednieuwe officiële James Bond munt uit Groot-Brittannië reserveren. Deze is al verkrijgbaar vanaf slechts € 19,95.

Natuurlijk heb ik mijn best gedaan om een redelijke hoeveelheid munten naar Nederland te halen. Echter is de beschikbaarheid beperkt. Na bijna zestig jaar is James Bond namelijk nog steeds enorm populair en heeft de filmreeks miljoenen fans. Daardoor is er ook heel veel interesse in de speciale Bond munt, en is de vraag waarschijnlijk groter dan het aanbod. Klik dus snel hier en bestel direct!

De James Bond munt wordt geslagen in diverse kwaliteiten. Op deze pagina kunt u de verschillende versies bekijken die wij u aan kunnen bieden. Op die pagina vindt u ook de numismatische specificaties van elke munt. Zo kunt u eenvoudig zien waarvan de munt is gemaakt, wat de kwaliteit is en hoeveel er worden geslagen.

Is er een exemplaar dat u graag aan uw verzameling wilt toevoegen? Plaats dan direct uw reservering. Bij de Britse Koninklijke Munt zelf zijn diverse kwaliteiten namelijk al compleet uitverkocht. Ik verwacht dat dit ook bij ons niet lang zal duren.

Het Britse wettige betaalmiddel is uitgegeven ter gelegenheid van de nieuwste James Bond film: No Time to Die. No Time to Die is namelijk de 25ste James Bond film en dat wordt groots gevierd. De Britse Koninklijke Munt slaat daarom niet één, niet twee, maar drie prachtige James Bond munten. Deze ziet u hieronder.

Echter worden de drie verschillende herdenkingsmunten niet tegelijkertijd uitgegeven. Alleen de eerste is nu nog beschikbaar. Zodra de volgende munt verkrijgbaar is, zal ik u daar direct van op de hoogte brengen. Naar verwachting zal deze tweede munt beschikbaar zijn in mei en volgt de derde munt in juni.

U kunt de eerste officiële James Bond munt nu dus wel bestellen. Deze staat in het teken van de wereldberoemde Bond auto, de Aston Martin DB5. De DB5 was voor het eerst te zien in de iconische film Goldfinger in 1964 en verscheen daarna nog in diverse andere Bond films.

Op de tweede munt staat de iconische onderzee-auto ‘Wet Nellie’ uit de film The Spy Who Loved Me uit 1977 centraal. Een kledingstuk dat 007 vaak heeft gedragen, de smoking, is weergegeven op de derde en laatste James Bond munt. Onderaan elke munt is bovendien een beroemde quote uit één van de films weergegeven. En is het u al opgevallen dat de ontwerpen in elkaar overlopen? Een complete serie wordt dan ook een must voor Bond fans.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze officiële Britse James Bond munt.

Deel het bericht