Maak zeer voordelig kennis met de officiële Olympische Zomerspelen Collectie

(Leestijd: 1 minuut)

Over minder dan vijf maanden vindt het grootste sportevenement ter wereld weer plaats: De Olympische Spelen. Deze editie vindt plaats in Tokyo en het belooft een mooi evenement te worden. De kwalificaties zijn in volle gang, maar vele atleten hebben zich al geplaatst. Zoals de Oranje Leeuwinnen, Dafne Schippers en de Olympische hockeyteams.

De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Dit zouden zelfs de meest succesvolle Spelen ooit voor Nederland kunnen worden. Een toonaangevend databureau heeft namelijk voorspeld dat onze atleten in totaal 34 medailles zullen winnen. Dat zijn er negen meer dan tijdens de Zomerspelen van 2000 in Sydney, waar tot nu toe de meeste medailles werden behaald.

Vooruitlopend op het succes van onze sporters heb ik vandaag een speciale aanbieding voor u. U kunt namelijk zeer voordelig kennismaken met de officiële Olympische Zomerspelen Collectie. Als u gebruikmaakt van de kortingscode 2009EM2242, ontvangt u maar liefst € 50,- korting op uw eerste Tokyo 2020 munt. U kunt dus fors besparen.

De kortingscode is echter maar geldig tot 07 maart. Bovendien is het aantal beschikbare munten beperkt. Klik daarom snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de korting toe te passen.

Meer dan 200 landen doen mee aan de Olympische Spelen. De internationale interesse in officiële Olympische munten is dan ook gigantisch. Desondanks is de oplage van de Tokyo 2020 munten zeer beperkt. U wordt dan ook aangeraden om direct uw reservering te plaatsen, zodat u niet te laat bent.

Indien u van deze actie profiteert, ontvangt u de officiële Olympische Judo-munt voor slechts € 99,95 (in plaats van later € 149,95). Deze originele Japanse Herdenkingsmunt is vervaardigd van puur (99,9%) zilver en geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof. U ontvangt dan ook een schitterende munt, waarvan de oplage strikt is gelimiteerd.

Collectie Officiële Olympische Zomerspelen 2020 Collectie
Uitgifte Judo
Metaal Puur (99,99%) zilver
Kwaliteit Proof (allerhoogste muntkwaliteit)
Nominale waarde 1.000 Yen
Restrictie Maximaal 5.000 complete collecties
Bijzonderheid Gepresenteerd in een exclusieve verpakking
Uw aanbieding Bestel voor slechts € 99,95 (later € 149,95)
Geldigheid Uw kortingscode is geldig tot 07-03-2020

Wilt u voordelig de officiële Olympische Zomerspelen 2020 Herdenkingsmunten ontdekken? In Nederland zijn deze prachtige munten exclusief verkrijgbaar op Olympische-munten.nl. Vanwege de gelimiteerde oplage en de grote wereldwijde vraag, is de beschikbaarheid op de Nederlandse markt erg gering. Vul daarom vandaag nog uw gegevens in om uw munt gegarandeerd te ontvangen.

Indien u uw eerste Tokyo 2020 Herdenkingsmunt in puur zilver betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de overige Olympische munten geplaatst. Dan zal u ongeveer eens per maand vrijblijvend één van de resterende zilveren Proof-munten worden aangeboden. Op elke munt is een andere Olympische sport afgebeeld. U ontvangt uw munt(en) 21 dagen vrijblijvend op zicht, met volledig recht op retour.

Het Amerikaanse bedrijf Gracenote heeft de gunstige voorspelling voor Nederland gedaan. Tijdens Rio 2016 wisten zij de volgorde van de top 3 juist te voorspellen. Ook had het toen bedrijf acht landen uit de top 10 correct. Voor de Winterspelen in 2018 waren vergelijkbare resultaten behaald. Laten wij hopen dat de uitslagen ook dit keer in de buurt van de voorspellingen komen.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze kennismaking met de Olympische Zomerspelen Collectie.

Deel het bericht