Officiële '75 Jaar D-Day' munt nu nog zeer beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Op dinsdag 6 juni 1944 begon de bevrijding van het door Duitsland bezette West-Europa. De operatie startte in de vroege morgen met luchtlandingen en een massale aanval vanuit de zee. Het was D-Day.

Tijdens D-Day moesten de geallieerden verschillende landingszones op de kust van Normandië bezetten. Duizenden heldhaftige soldaten waren bereid om hun leven te geven om deze landingen succesvol te laten verlopen. Velen hebben de operatie helaas ook met de dood moeten bekopen.

Daarom mag D-Day, net zoals andere gebeurtenissen uit de oorlog, nooit worden vergeten. In dat kader heeft de Britse Koninklijke Munt een tijdloos eerbetoon geslagen. Ik bied u graag de mogelijkheid om deze officiële ‘75 Jaar D-Day’ munt te bemachtigen voor slechts € 19,95. Daarom heb ik een website laten opzetten waarop u uw exemplaar kunt afroepen.

Echter, er zijn momenteel nog maar 20 munten verkrijgbaar. Waarschijnlijk is deze ‘75 Jaar D-Day’ herdenkingsmunt daardoor heel snel uitverkocht. Klik dus hier om direct een exemplaar te bestellen.

Op de officiële Britse herdenkingsmunt ziet u een kaart waarop de verschillende landingszones zijn afgebeeld: Utah, Omaha, Gold, Juno en Sword. Ook heeft de munt een speciaal randschrift. In de rand ziet u de tekst "The Longest Day". Dat is de naam van een bekende oorlogsfilm uit 1962 over D-Day. Deze ‘docudrama’ is gebaseerd is op een gelijknamig boek en wist diverse prijzen te winnen.

De ‘75 Jaar D-Day’ munt wordt gepresenteerd in een speciale uitvouwbare verpakking. Deze hoogwaardige verpakking is ziet eruit als een geheim oorlogsdossier, bevat veel informatie en is gemaakt in samenwerking met het Imperial War Museum. Op de achterzijde ziet u de numismatische specificaties van de munt.

Uitgifte 75 Jaar D-Day
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 2 Pond
Bijzonderheid Gepresenteerd in een speciale uitvouwbare verpakking
Prijs € 19,95
Beschikbaarheid Slechts 20 exemplaren! Vul direct uw reserveringsformulier in

Indien u de munt wilt bemachtigen, raad ik u aan om gelijk uw gegevens achter te laten. Vanwege de beperkte beschikbaarheid verwacht ik namelijk dat alle 20 exemplaren van deze D-Day munt snel vergeven zijn.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze Britse 2 Pond munt ‘75 Jaar D-Day’.