Bijzondere Britse Wedgwood munt nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Toen ik onlangs in Engeland de eerste officiële Wedgwood munt zag, was ik erg verbaasd. Ik had namelijk niet verwacht dat ik een 2 Pond munt in handen zou krijgen waarop dit beroemde Britse merk was afgebeeld. Ook moest ik gelijk aan vroeger denken. Ik weet nog goed dat er in mijn ouderlijke huis servies van Wedgwood in de kast stond. Deze speciale set werd alleen op zondag en in speciale gevallen gebruikt.

De unieke munt is een mooie aanwinst voor mijn collectie geworden. Ook bied ik u graag de kans om de herdenkingsmunt aan uw verzameling toe te voegen. Klik daarom hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw Wedgwood munt af te roepen, nu voor slechts € 19,95.

Bent u bekend met Wedgwood? Het is één van de bekendste serviesmerken ter wereld. Door de eeuwen heen sierde Wedgwood de tafels van vele bekenden, waaronder die in het Witte Huis ten tijde van president Theodore Roosevelt.

Ter ere van het 260-jarig bestaan van dit oer-Britse bedrijf uit 1759, heeft de Britse Koninklijke Munt deze prachtige Wedgwood 2 Pond munt geslagen. Het ontwerp van de unieke munt is gemaakt door het Wedgwood Design Team. Twee iconische Britse bedrijven hebben dus de krachten gebundeld, en daardoor kunt u vandaag een zeer bijzondere munt bemachtigen.

Uitgifte 260 Jaar Wedgwood
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 2 Pond
Bijzonderheid Ontworpen door het Wedgwood Design Team
Prijs Bestel uw munt hier voor slechts € 19,95

Door de enorme bekendheid van Wedgwood verwacht ik dat er veel interesse in de munt zal zijn. Bovendien hoorde ik dat de munt in Engeland ook veel cadeau is gegeven. Daarom heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk van deze munten naar Nederland te halen. Helaas was de beschikbaarheid echter niet zo groot. Vul dus snel uw gegevens in op de bestelsite.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze speciale munt uit Groot-Brittannië