Nieuwste Big Five herdenkingsmunt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Onze klantenservice heeft dit jaar al meerdere keren dezelfde vraag gekregen: "Wanneer komt de nieuwe Big Five munt uit?" Na het overweldigende succes van de eerste twee munten uit deze serie, wachten veel mensen al maanden op nieuws over de volgende Big Five munt uit Zuid-Afrika.

Ik ben blij dat ik goed nieuws heb. Voor degenen die onze klantenservice hebben benaderd, maar zeker ook voor u. De nieuwste Big Five munt is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar en u kunt hier uw exemplaar reserveren. Deze schitterende puur zilveren munt kost u slechts € 49,95.

Op deze officiële Zuid-Afrikaanse herdenkingsmunt is één van de zwaarste landdieren ter wereld afgebeeld: de neushoorn. De vorige twee munten uit de Big Five Serie waren binnen de kortste keren compleet uitverkocht. Dat komt door de strikt gelimiteerde oplage van slechts 15.000 exemplaren wereldwijd, gecombineerd met een enorme internationale interesse in de muntenserie.

De oplage van de gloednieuwe Neushoorn-munt is tevens gelimiteerd tot slechts 15.000 stuks. De vraag naar de munt zal waarschijnlijk deze zeer beperkte oplage overstijgen. Gelukkig bevindt u zich in een bevoorrechte positie, want u kunt direct uw reservering plaatsen. Zo is de kans groot dat u er nog op tijd bij bent.

Metaal .999 (Puur) zilver
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Bijzonderheid Incl. luxe verpakking met informatie en Certificaat van Echtheid
Nominale waarde 5 Rand
Oplage Slechts 15.000 wereldwijd, bestel snel uw exemplaar

De term ’Big Five‘ werd oorspronkelijk gebruikt voor de vijf gevaarlijkste dieren om op te jagen: leeuwen, buffels, neushoorns, olifanten en luipaarden. Gelukkig heeft de term tegenwoordig een iets fijnere betekenis. De Big Five zijn namelijk uitgegroeid tot de vijf populairste dieren om te spotten tijdens een safari.

De Big Five zijn ook een symbool geworden voor het wildleven in Zuid-Afrika. Daarom heeft de Zuid-Afrikaanse Munt in 2019 besloten om een schitterende muntenserie aan de vijf majestueuze dieren te wijden. Elk dier wordt daarbij vereeuwigd op een eigen munt van 99,9% puur zilver.

De Zuid-Afrikaanse Munt ziet de serie echter ook als een manier om mensen eraan te herinneren dat er nog meer moet gebeuren om de zeldzame dieren te behouden. Sommigen worden nog steeds met uitsterven bedreigd. Als er te weinig wordt gedaan om dit tegen te gaan, zullen de Afrikaanse iconen in de toekomst misschien alleen nog maar in het zilver te bewonderen zijn.

Naar verwachting ontvangen wij de Neushoorn-munten aan het einde van de week. Dat betekent dat wij u uw munt in de week van 10 februari kunnen toezenden. Als u de Zuid-Afrikaanse herdenkingsmunt gegarandeerd aan uw verzameling wilt toevoegen, plaats dan wel direct uw reservering. Alle reserveringen worden namelijk strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

De volgende Big Five munt verschijnt later dit jaar. Zodra u deze kunt reserveren, zult u natuurlijk een bericht van mij krijgen. Houd daarom uw e-mail in de gaten als u deze niet wilt missen.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze speciale munt ter viering van een Afrikaans icoon: de neushoorn.