Steun de wederopbouw van Australië met deze officiële uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)

Australië heeft maandenlang gekampt met hele hevige bosbranden. Een gebied ruim twee keer zo groot als Nederland is in vlammen opgegaan. Daarbij zijn zeker 27 mensen overleden, meer dan 2000 huizen verwoest en ongeveer 1 miljard dieren omgekomen.

Gelukkig is het een paar dagen geleden gaan regenen. Maar dat betekent niet dat de problemen voorbij zijn. De wederopbouw moet nog beginnen en daar is veel geld voor nodig. Er zijn dan ook al diverse acties opgezet waarmee geld wordt ingezameld.

Zo kregen wij dinsdag van onze relatie bij The Perth Mint te horen dat zij een week lang 15% van de verkoopprijs van een Australische Koala-munt aan een koalaziekenhuis doneerden. Helaas duurde die actie toen nog maar een dag en hadden wij geen tijd om eraan mee te doen.

Maar wij willen graag onze bijdrage leveren. Daarom hebben wij een actie opgezet voor de Nederlandse markt. Van elke officiële zilveren Australische Kangoeroe-uitgifte die wij verkopen, doneren wij 15% aan een goed doel in Australië. Speciaal voor deze actie hebben wij de allerlaatste exemplaren van deze unieke uitgifte kunnen verkrijgen bij The Perth Mint.

Dankzij deze actie kunt u dus een schitterende officiële Australische herdenkingsuitgifte bemachtigen. Tegelijkertijd steunt u geheel gratis en automatisch de wederopbouw van het land. Klik daarom hier om direct naar uw reserveringsformulier te gaan. Wees er wel snel bij, want helaas is de beschikbaarheid beperkt.

Het muntontwerp is gelijk aan dat van de gouden Australische beleggersmunt uit 2010, die nu de 10e verjaardag viert. Alleen is deze speciale herdenkingsuitgifte vervaardigd van 99,9% puur zilver in plaats van goud. De vergulde kangoeroes doen echter wel denken aan de originele gouden munt.

Uw Kangoeroe-uitgifte is geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen is uw exemplaar direct na de slag verpakt in een beschermende muntcapsule. De herdenkingsuitgifte wordt bovendien geleverd in een luxe presentatiecassette.

Wij hebben deze Kangoeroe-uitgifte al eerder aangeboden. Alle exemplaren die wij toen hadden bemachtigd voor de Nederlandse markt waren binnen de kortste keren compleet uitverkocht. Indien u deze officiële Australische uitgifte aan uw verzameling wilt toevoegen, raad ik u daarom aan om direct te reageren. Wij verwachten dat de vraag dit keer nog groter is.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze schaarse herdenkingsuitgifte en hoop dat wij met deze actie een mooi bedrag kunnen doneren.

Deel het bericht