Ontvang maar liefst 50% kennismakingskorting op uw eerste World Money Set

(Leestijd: 1 minuut)

Wanneer mij wordt gevraagd waar mijn interesse in munten vandaan komt, heb ik maar één antwoord: mijn eerste vakanties in het buitenland. Zo was ik geïnteresseerd in welke munten er waren, maar vooral in de ontwerpen en achtergronden daarvan. Ook kwam ik erachter dat landen waarvan je het misschien niet verwacht, soms juist hele mooie munten hebben.

Dankzij mijn werk in de muntenwereld ben ik sindsdien vaak op reis geweest. Nog steeds ben ik erg geïnteresseerd in de munten van landen waar ik voor het eerst kom. De meeste munteenheden verschillen enorm van elkaar, maar sommigen vertonen juist toevallige overeenkomsten. Dat maakt het verzamelen van verschillende munten zo interessant.

Ik bied u vandaag graag de kans om voordelig kennis te maken met de meest bijzondere buitenlandse munten. U ontvangt namelijk 50% introductiekorting op officiële World Money Collectie wanneer u gebruikmaakt van uw persoonlijke kortingscode (2002EM2214). Dan ontvangt u de schaarse Filipijnse Peso muntset voor slechts € 9,95, in plaats van later € 19,90!

U kunt uw kortingscode invoeren tijdens het reserveren. Als u hier klikt, wordt de korting echter al automatisch voor u toegepast. Ik raad u aan er wel snel bij te zijn. Deze aanbieding is namelijk maximaal geldig tot 18 januari. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de Filipijnse Peso set, kan het echter zo zijn dat de aanbieding al eerder verloopt. U krijgt dan een melding te zien op de website.

Het verzamelen van verschillende munteenheden is iets wat altijd al populair is geweest. Helaas zijn de interessantste munten erg lastig te verkrijgen zonder daadwerkelijk naar een land toe te gaan. Maar ook dan krijg je niet zomaar een complete set en valt de kwaliteit van de circulatiemunten tegen.

Zo is bij ons het idee ontstaan om van veel landen de munten in mooi verpakte setjes per land bij elkaar te brengen. Op deze manier ontstaat dan een fascinerende verzameling. Tegelijkertijd is het een soort wereldreis langs exotische landen aan de hand van munten.

Natuurlijk willen wij u graag mee op reis nemen. Een spannende reis aan de hand van mooi verpakte muntsets. Zo bouwt u uw eigen collectie op van munten die u anders vrijwel nooit bij elkaar zou kunnen brengen. Een leerzame collectie die in principe nog generaties een tastbaar document zal zijn.

Niet voor niets is deze World Money Collectie één van de populairste collecties. Met de collectie kunt u voordelig complete muntsets verzamelen van bijvoorbeeld China, Nepal en de Bahama’s. De munten in deze sets zijn speciaal geslagen voor verzamelaars en nooit in circulatie geweest. Ook zit elke set verpakt in een mooie blister met alle numismatische specificaties en extra informatie.

Hoeveel munten een set bevat, dat verschilt per land. Soms bevat een muntset maar liefst acht munten. De Filipijnse set? Die bestaat uit zeven bijzondere exemplaren. Reserveer daarom snel uw kennismakingszending en begin vandaag nog met het verzamelen van verschillende munteenheden.

Indien u zich intekent op de collectie, ontvangt u ook het officiële Certificaat van Eigendom. Dit certificaat garandeert u dat u een complete collectie kunt verzamelen. Daarnaast ontvangt u geheel gratis een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Met dit systeem kunt u uw World Money muntsets handig, representatief en veilig opbergen. Op deze website vindt u meer informatie over het hoogwaardige verzamelsysteem en de collectie.

Ik wens u veel verzamelplezier met uw allereerste World Money Set: De Filipijnse Peso.

Deel het bericht