Eerste Slag van Jaap Eden Vijfje verricht door Kjeld Nuis

(Leestijd: 1 minuut)

Ik heb goed nieuws voor u. Zojuist heeft de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Jaap Eden Vijfje plaatsgevonden. Niemand minder dan wereldkampioen schaatsen Kjeld Nuis verrichtte deze muntslag.

Nu de Eerste Slag heeft plaatsgevonden, zullen wij uw Jaap Eden Vijfje binnenkort kunnen verzenden. Heeft u nog geen kans gehad om een exemplaar te reserveren? Klik dan snel hier en bestel uw Vijfje.

Dankzij de enorme belangstelling is de gloednieuwe munt namelijk al zeer beperkt verkrijgbaar. Van de speciale Jaap Eden Zilverset zijn zelfs nog maar 4 sets beschikbaar. Daarom wordt u aangeraden om vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De herdenkingsmunt voor het Nederlandse sporticoon Jaap Eden is een wettig betaalmiddel in Nederland. Het Jaap Eden Vijfje heeft een nominale waarde van 5 Euro, en de munt kan dus nooit minder dan dat waard worden. De verzamelwaarde kan echter wel flink stijgen. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod bijvoorbeeld. Dat is al bij diverse Nederlandse munten het geval geweest.

Het Ministerie van Financiën houdt de oplage van herdenkingsmunten echter al jaren zeer strikt gelimiteerd. Mede daardoor hebben wij nog maar 4 Jaap Eden Zilversets ter beschikking. Maar ook van de andere varianten van het Jaap Eden Vijfje is de verkrijgbaarheid beperkt. Laat daarom direct uw gegevens achter om een exemplaar te reserveren.

Naar verwachting kunnen wij u uw Jaap Eden munt in de week van 6 januari toezenden. Wij gaan ons uiterste best doen om alle bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Het zal echter wel een drukte van jewelste zijn in ons logistieke centrum. Des te eerder u reserveert, des te eerder uw bestelling wordt behandeld en wij deze kunnen verzenden.

Ik wens u alvast een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2020!

Deel het bericht