Bemachtig de officiële Imperiumset met 12 zeldzame historische munten

(Leestijd: 1 minuut)

Omdat u zich heeft aangemeld voor deze nieuwsbrief, bent u het afgelopen jaar vaak in de gelegenheid geweest om bijzondere munten te bemachtigen. Ook vandaag bied ik u graag die kans.

Eén van onze muntexperts wist onlangs namelijk enkele sets met zeldzame oude munten te verkrijgen. Sommige van deze munten zijn meer dan 2000 jaar oud! De munten in deze zogeheten Imperiumsets zijn echter speciaal uitgezocht en verkeren in zeer fraaie staat.

Helaas zijn er slechts 15 complete sets beschikbaar. Klik daarom hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en dit bijzondere verzamelobject te reserveren. Uiteraard worden alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er dus snel bij.

Elke Imperiumset bevat maar liefst 12 zeer schaarse authentieke munten. Eén munt voor elke wereldmacht uit de geschiedenis. U ontvangt ook het officiële Certificaat van Echtheid en een hoogwaardige houten verzamelkist waarin de waardevolle munten veilig worden bewaard.

Zo ontvangt u bijvoorbeeld een echte munt uit het Perzische Rijk. Deze wonderbaarlijke munt is één van de oudsten uit uw set. Het Eerste Perzische Rijk werd gesticht in 559 voor Christus, toen de verschillende koninkrijken in dat gebied zich verenigde onder leiding van Cyrus II de Grote en in opstand kwamen tegen de toenmalige heerser. Het rijk dat daaruit zou ontstaan was het grootste en krachtigste imperium tot dan toe ter wereld.

Het zal zeer lastig zijn om nog meer exemplaren van dit speciale verzamelobject te verkrijgen. Als dat überhaupt mogelijk is. Wilt u de Imperiumset dus aan uw verzameling toevoegen? Laat dan direct uw gegevens achter, want op is op.

Bent u benieuwd naar alle twaalf oude munten in de schaarse Imperiumset? Ga dan naar deze pagina. De twaalf rijken waartoe de munten behoren zijn onderaan de pagina vermeld. Bovendien vindt u er ook meer foto’s van de muntset.

Vanwege de feestdagen zullen wij uw set in de week van 6 januari kunnen verzenden. Indien u vandaag al uw Imperiumset afroept, wordt er echter direct een exemplaar op uw naam gereserveerd. Uw bestelling wordt dan als eerste behandeld en klaargemaakt voor verzending.

Ook onze klantenservice gesloten tot en met vrijdag 3 januari 2020. Indien u in de tussentijd vragen heeft, stel deze dan alstublieft per e-mail of brief. De klantenservice zal al uw vragen en opmerkingen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bedankt voor uw begrip.

Ik wens u alvast hele fijne kerstdagen, en veel plezier met dit bijzondere verzamelobject.

Deel het bericht