Heeft u uw Jaap Eden Vijfje al gereserveerd?

(Leestijd: 1 minuut)

Het einde van 2019 komt snel in zicht. Men blikt weer volop terug op het afgelopen jaar, en ook worden er de nodige prijzen uitgereikt. Aanstaande woensdag is bijvoorbeeld de bekendmaking van de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het Jaar. Dankzij hun prestaties zullen deze topatleten dit jaar de felbegeerde Jaap Eden in ontvangst mogen nemen.

Sinds 1972 draagt deze prestigieuze sportprijs de naam van het Nederlandse sporticoon. Dat is een prachtig eerbetoon aan degenen die de prijs winnen, maar ook aan Jaap Eden zelf. Daarbij wordt de legendarische sporter dit jaar ook geëerd met zijn eigen 5 Euro munt: Het officiële Jaap Eden Vijfje.

Wij hebben al veel reserveringen voor deze nieuwe Nederlandse herdenkingsmunt ontvangen. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om uw Jaap Eden Vijfje te bestellen? Klik dan snel hier om uw munt reserveren. U ontvangt de herdenkingsmunt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

De speciale herdenkingsmunt voor Jaap Eden is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Variërend van het zwaar verzilverde Jaap Eden Vijfje in UNC-kwaliteit tot het gouden Tientje in Proof-kwaliteit. Hier kunt u elke Jaap Eden munt rustig bekijken. Ook ziet u er de maximale oplage.

Door de strikt gelimiteerde oplage van de laatste herdenkingsmunt van 2019 is de verkrijgbaarheid beperkt. Wij hebben zelfs nog maar tien Jaap Eden Prestige Sets ter beschikking. Wilt u deze speciale muntset dus bemachtigen? Ga dan direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier en selecteer de Jaap Eden set. Wees er wel snel bij, want de vraag is groot.

In Nederland is schaatsen namelijk één van de meest populaire sporten. Zo zullen er dit weekend weer veel mensen zijn die de World Cup in Nagano volgen. De populariteit van de schaatssport draagt natuurlijk ook bij aan de enorme interesse in het nieuwste Nederlandse wettige betaalmiddel. Daarop staat immers één van de bekendste schaatsers allertijden.

Maar ook met het wielrennen heeft Jaap Eden veel succes gehad. Precies 125 jaar geleden werd hij zelfs Wereldkampioen op de 10 kilometer. In de zilveren Jaap Eden Prestige Set worden beide kanten van de sportheld belicht. Deze waardevolle set bevat namelijk het Jaap Eden Vijfje in Sterling zilver én een exclusieve zilveren Wieleruitgifte.

De Eerste Slag van het Jaap Eden Vijfje vindt plaats tijdens de NK Afstanden, op 29 december. Als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen, doet u er echter verstandig aan nu uw reservering te plaatsen. Gezien de zeer gelimiteerde oplage zou het kunnen dat de munt al tijdens de voorintekening volledig uitverkoopt. Dat is al vaker voorgekomen met officiële Nederlandse herdenkingsmunten.

Belangrijke mededeling over de feestdagen
Ik heb ook nog een mededeling van huishoudelijke aard voor u. Vanwege de feestdagen is onze klantenservice gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari. Indien u in de tussentijd vragen heeft, stel deze dan alstublieft per e-mail. De klantenservice zal al uw vragen en opmerkingen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bedankt voor uw begrip.

Ik wens u veel plezier met de nieuwste Nederlandse 5 Euro munt: het Jaap Eden Vijfje.

Deel het bericht