Allereerste officiële Gruffalo munt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Elk land heeft zo zijn eigen prentenboeken en verhalen waarmee kinderen opgroeien. Zo is Nijntje van Dick Bruna natuurlijk iets typisch Hollands. Daarentegen is het klassieke verhaal van Rupsje Nooitgenoeg bijvoorbeeld geschreven door een Amerikaan en komt De Gruffalo uit Engeland.

Twintig jaar geleden verscheen het eerste kinderverhaal met De Gruffalo in de hoofdrol. De 20ste verjaardag van deze moderne klassieker is op bijzondere wijze gevierd. De Koninklijke Britse Munt heeft namelijk de allereerste officiële Gruffalo munt uitgegeven! Deze gloednieuwe munt is geslagen in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’ en komt direct van de muntpers.

Ik bied u graag de kans om de unieke herdenkingsmunt nu te bemachtigen voor slechts € 19,95. De verkrijgbaarheid van deze munt op de Nederlandse markt is zeer beperkt. Wees er dus snel bij, want daardoor zal de vraag waarschijnlijk groot zijn.

Sinds de verschijning van het eerste prentenboek in 1999 is de populariteit van De Gruffalo enorm toegenomen. En niet alleen in het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland en alle andere landen waarin De Gruffalo inmiddels is uitgegeven. De Gruffalo heeft de harten gestolen van kinderen wereldwijd.

In veel landen is er daarom interesse in de eerste officiële Gruffalo herdenkingsmunt. Dankzij onze uitstekende relatie met de Koninklijke Britse Munt hebben wij een aantal exemplaren kunnen verkrijgen voor onze klanten. Maar ik vermoed dat wij er misschien wel te weinig hebben. Klik daarom snel hier om uw exemplaar te bestellen.

De hoogwaardige herdenkingsmunt wordt geleverd met de bijbehorende kleurrijke verpakking. Deze zorgt voor een prachtige presentatie van de munt. De kleurrijke verpakking bevat bovendien originele illustraties en extra informatie, afkomstig van de schrijver en van de tekenaar.

Alle bestellingen zullen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien u vandaag nog uw bestelling plaatst, kunnen wij de Gruffalo munt waarschijnlijk al in de loop van de week naar u toezenden. U ontvangt uw zending dan zo spoedig mogelijk.

Belangrijke mededeling over de feestdagen
Ik heb ook nog een mededeling van huishoudelijke aard voor u. Vanwege de feestdagen is onze klantenservice namelijk gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari. Indien u in de tussentijd vragen heeft, stel deze dan alstublieft per e-mail. De klantenservice zal al uw vragen en opmerkingen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bedankt voor uw begrip.

Ik wens u veel plezier met deze unieke munt uit het Verenigd Koninkrijk: De Gruffalo.

Deel het bericht