Bespaar direct 38% op uw eerste Kleinste Gouden Munt

(Leestijd: 1 minuut)

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat het twee dagen geleden "Black Friday" was. Ik acht de kans groot dat u de afgelopen week meerdere Black Friday aanbiedingen voorbij heeft zien komen. Op TV, in reclamefolders of uw inbox.

Deze koopjesdag is overgewaaid uit Amerika en wordt steeds populairder in ons land. Het vindt traditiegetrouw plaats op de vrijdag na Thanksgiving, want dan zijn de meeste Amerikanen vrij. Al halverwege de vorige eeuw zijn winkels daarop gaan inspelen door die dag heel veel korting te geven.

Tegenwoordig duurt Black Friday geen dag meer, maar eerder een week. Toch hoop ik dat u nog geen genoeg heeft gehad van alle acties. Met de kortingscode 1948EM2198 kunt u namelijk 38% besparen op een speciale herdenkingsmunt van 24-karaat goud! U ontvangt deze munt daardoor voor de eenmalige prijs van slechts € 49,95 (later € 79,95).

Uw aanbieding betreft de officiële ‘Eerste Man op de Maan’ herdenkingsmunt. U ontvangt deze gouden munt uit 2019 ter kennismaking met de Kleinste Gouden Munten collectie. Wanneer u uw code invoert tijdens uw reservering wordt de kennismakingskorting geactiveerd. Klik daarom hier, want dan wordt de kortingscode automatisch voor u ingevuld.

Net zoals de andere munten uit de wereldwijd gewilde Kleinste Gouden Munten collectie, is de Eerste Man op de Maan munt vervaardigd van 99,9% puur goud. Kenmerkend voor de collectie is ook de uitzonderlijk hoge muntkwaliteit. Elke munt is namelijk geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof.

Om tot deze hoge kwaliteit te komen wordt gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntstempels en gepolijste muntplaatjes. Het aantal munten dat met deze speciaal geprepareerde stempels en plaatjes wordt geslagen is heel erg klein. Dat is één van de diverse manieren waarop de superieure kwaliteit van Proof-munten wordt gewaarborgd.

Eerste Man op de Maan (2019)
Kleinste Gouden Munten Collectie
24-Karaat goud
Proof
     Tijdelijk slechts € 49,95 (later € 79,95)
Tot 07/12/2019 met de code 1948EM2198 (zolang de voorraad strekt)

Speciaal voor deze actie heb ik weer 23 exemplaren van de Eerste Man op de Maan munt kunnen verkrijgen voor de Nederlandse markt. Wees er daarom snel bij en maak direct gebruik van de kennismakingsaanbieding. Daarmee bespaart u maar liefst € 30,- op uw eerste Kleinste Gouden Munt.

Als u de gouden munt betaalt en behoudt, verwerft u bovendien het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst te worden. Dat betekent dat u periodiek, zolang u dat wilt, een andere Kleinste Gouden Munt wordt aangeboden. Deze ontvangt u 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U kunt zich op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen: een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met de Kleinste Gouden Munten.

Deel het bericht