De officiële Jaap Eden Munt is nu te bestellen!

(Leestijd: 1 minuut)

Na het grote succes van het Market Garden Vijfje eerder dit jaar, kan ik vandaag het ontwerp van de laatste Nederlandse herdenkingsmunt van het jaar aan u bekendmaken. Deze officiële 5 Euro munt is een eerbetoon aan één van de grootste Nederlandse sporthelden allertijden. De man waar niet alleen een schaatsbaan naar is vernoemd, maar ook de prestigieuze prijs voor Sporter van het Jaar. Jaap Eden.

U kunt het ontwerp van deze speciale Nederlandse munt direct bekijken. Ook heeft u sinds vandaag de kans om het gloednieuwe Jaap Eden Vijfje te reserveren. Vanwege de toenemende vraag naar Nederlandse munten, doet u er goed aan daar niet lang mee te wachten.

Indien u uw exemplaar reserveert op Zilveren-vijfje.nl, verkrijgt u uw munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u 100% zeker dat u niet teveel betaalt. Klik daarom snel hier en bestel uw Jaap Eden Vijfje vandaag nog.

Naar verwachting zal de interesse in het het Jaap Eden Vijfje enorm zijn. Dat gold ook voor de eerste twee munten uit de serie waarmee onze sporthelden worden geëerd. Zo was het Johan Cruijff Vijfje uit 2017 al tijdens de voorintekening volledig uitverkocht. Een jaar later was ook de interesse in het Fanny Blankers-Koen Vijfje immens.

Het Ministerie van Financiën houdt de oplage van Nederlandse herdenkingsmunten echter strikt gelimiteerd. Ook wanneer er extra veel belangstelling in een munt wordt verwacht. Misschien is de vraag naar het Jaap Eden Vijfje daardoor wel groter dan het aanbod. Net zoals dat gold voor diverse andere Nederlandse munten die razendsnel uitverkochten.

Als u de nieuwe Jaap Eden munt gegarandeerd aan uw verzameling wilt toevoegen, raad ik u daarom aan om nu alvast uw reservering te plaatsen. Zodra de munt is geslagen zult u deze toegezonden krijgen. Bovendien heeft u nu nog keuze uit alle varianten waarin het eerbetoon aan de legendarische sporter wordt uitgegeven.

Jaap Eden heeft de meeste successen geboekt met schaatsen. Daardoor staat de schaatssport centraal op de herdenkingsmunt. U heeft keuze uit een zwaar verzilverd Vijfje, een Sterling zilveren Vijfje en zelfs uit een 10 Euro munt van massief goud.

Maar ook met het wielrennen heeft Jaap Eden diverse kampioenschappen gewonnen, en zelfs een wereldrecord gevestigd. Er wordt dan ook een speciale Jaap Eden Wieleruitgifte in Sterling zilver geslagen. Het zilveren Vijfje en de Wieleruitgifte zijn samen te verkrijgen in een officiële Jaap Eden Herdenkingsset. U kunt deze Prestige Set hier reserveren voor slechts € 199,95.

Wanneer er een Kleurset, Zilverset of Prestige Set van een nieuwe Nederlandse munt wordt uitgegeven is deze vaak als eerste uitverkocht. Dat gebeurde onlangs nog met de Market Garden Set en eerder dit jaar met de Luchtvaart Prestige Set.

Ondanks dat is de oplage van de Jaap Eden Zilverset weer gelimiteerd tot slechts 500 stuks. De kans is dus zeer groot dat deze snel is uitverkocht. Ga daarom direct naar de website waar u deze gewilde set kunt reserveren.

Ik wens u veel plezier met de nieuwste Nederlandse 5 Euro munt: het Jaap Eden Vijfje.

Deel het bericht