Officiële Bevrijdingsuitgifte vanaf vandaag gratis verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Ik heb goed nieuws voor u. Onlangs stuurde ik u een bericht over een speciale uitgifte waarmee het 75e jubileum van de bevrijding van Nederland wordt gevierd. Deze officiële Herdenkingsuitgifte is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op Bevrijdingsuitgifte.nl!

Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met dit aandenken aan de bevrijding, stellen wij 50.000 exemplaren kosteloos ter beschikking. Maar waarschijnlijk is de vraag veel groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier en bestel direct uw gratis Bevrijdingsuitgifte.

Canada is één van de landen die een hele belangrijke rol heeft gespeeld bij de bevrijding van ons land, 75 jaar geleden. Daarom zijn wij er trots op dat deze speciale uitgifte voortkomt uit een unieke samenwerking met de Canadese Ambassade in Den Haag en de Koninklijke Canadese Munt in Ottawa.

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, bieden wij u graag als eerste de kans om de Bevrijdingsuitgifte te bestellen. Door de gelimiteerde oplage kunnen wij maximaal 50.000 exemplaren gratis ter beschikking stellen. Vul daarom nu uw persoonlijke reserveringsformulier in. U betaalt dan alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95.

Er geldt een limiet van 1 exemplaar per huishouden. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens de officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte bestellen. Natuurlijk worden alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Zo heeft iedereen een gelijke kans om een uitgifte te bemachtigen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ik wens u veel verzamelplezier met dit unieke aandenken aan de bevrijding.

Deel het bericht