Bespaar direct 67% op de complete Euroset van Litouwen

(Leestijd: 1 minuut)

Afgelopen week nam Mario Draghi afscheid van de Europese Centrale Bank, waarvan hij acht jaar voorzitter was. De Italiaan kwam al vroeg in zijn termijn bekend te staan als de held die de Euro van de ondergang redde tijdens de kredietcrisis. Dat verdiende hem de bijnaam Super Mario. Maar er kwam ook steeds meer kritiek op de keuzes die onder zijn leiding werden gemaakt.

Kritiek of niet, er zijn veel landen die graag tot de Eurozone willen toetreden. Maar dat gaat niet zomaar. Landen moeten voldoen aan hele strenge eisen en er gaat een zeer uitvoerig proces aan vooraf. Daarom is het inmiddels al jaren geleden dat een nieuw land de Euro heeft ingevoerd.

Dat was Litouwen, in 2015. Ik weet nog goed dat de vraag naar de allereerste Euroset van Litouwen enorm was. Dat is tot nu toe bij elk nieuw Euroland het geval geweest. Er is namelijk een hele grote groep verzamelaars die van elk Euroland een officiële set met munten probeert te bestellen.

Complete muntsets in hoge kwaliteit zijn daardoor steeds lastiger te verkrijgen. Daarom doe ik nu graag een exclusieve aanbieding. U kunt tijdelijk zeer voordelig de schaarse Euroset van Litouwen bemachtigen. Klik snel hier om uw Litouwse Euroset af te roepen voor slechts € 9,95 (later € 29,95).

Thema Eurosets alle Eurolanden
Land Litouwen
Bijzonderheid Incl. luxe verzamelblister en speciale Herdenkingsuitgifte
Nominale waarde 3,88 Euro
Ter kennismaking Van € 29,95 voor slechts € 9,95
Beperkt tot Slechts 7 dagen geldig

Al sinds de invoering van de gemeenschappelijke munt zijn er mensen die de Eurosets verzamelen. Het aantal verzamelaars is door de jaren heen echter fors toegenomen. Niet alleen in de Eurozone zelf, maar ook ver daarbuiten. Het is dan ook uitgegroeid tot één van de grootste Europese verzamelthema’s.

Dat u nu de schaarse Euroset van Litouwen kunt verkrijgen voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95, is een buitenkans. Deze aanbieding is maximaal zeven dagen geldig. Ga daarom direct naar uw reserveringsformulier en profiteer gelijk.

Indien u de set van Litouwen behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Eurosets alle Eurolanden collectie geplaatst. Dat betekent dat u voorrang krijgt op de sets die nog zullen verschijnen. Zodra er een nieuw Euroland is, zal de eerste Euroset enorm gewild zijn. U kunt deze dan gegarandeerd bemachtigen.

Ook zal u periodiek, bij beschikbaarheid, één van de eerdere sets geheel vrijblijvend worden aangeboden. U ontvangt uw zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen op zicht.

Ik wens u veel plezier met deze schitterende start van uw collectie ‘Eurosets alle Eurolanden’.

Deel het bericht