Eersteklas eerbetoon aan beroemde Brit nu voor slechts € 19,95

(Leestijd: 1 minuut)

Brexit. Er gaat de laatste tijd bijna geen dag voorbij of het is wel in het nieuws. Eerlijk gezegd vind ik het spijtig dat onze overzeese vrienden de EU gaan verlaten. Ik ben namelijk regelmatig in Groot-Brittannië voor mijn werk. Ook kopen wij jaarlijks natuurlijk officiële Britse Herdenkingsmunten en muntsets in voor de Nederlandse markt.

Laatst was ik bijvoorbeeld op bezoek bij de Britse Koninklijke Munt, om hun aankomende munten te bespreken. Toen kwam ik er ook achter dat zij nog een laatste paar exemplaren van de speciale Stephen Hawking Herdenkingsmunt uit 2019 ter beschikking hadden.

Deze heb ik direct van ze overgenomen en daardoor kan ik u vandaag een heel uniek aanbod doen. Klik daarom snel hier en bestel de bijzondere Britse munt nu nog voor slechts € 19,95. Haast u, want het aanbod is helaas beperkt tot maar 39 exemplaren.

De beroemde Britse natuurkundige Stephen Hawking is geboren in 1942 en overleed vorig jaar op 76-jarige leeftijd. Als eerbetoon aan de invloedrijke wetenschapper heeft Groot-Brittannië deze speciale 50 Pence munt uitgegeven. Het prachtexemplaar is geslagen in de superieure verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’.

U bevindt zich in een bevoorrechte positie, want u kunt de internationaal gewilde munt nu bemachtigen voor slechts € 19,95. Dit is misschien wel uw laatste kans om uw Stephen Hawking Herdenkingsmunt voor deze prijs te verkrijgen. Ik verwacht namelijk dat alle 39 exemplaren zeer snel uitverkocht zijn en dat we klanten teleur moeten stellen. Ga daarom direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier om uw bestelling te plaatsen.

Stephen Hawking hield zich bezig met zwarte gaten, het heelal en kosmologie. Vooral voor zijn theorie over hawkingstraling en zwarte gaten genoot hij bekendheid. Op de Stephen Hawking ‘50 Pence’ BU-munt is dan ook een gestileerd zwart gat afgebeeld. Bovenin ziet u een bekende formule van de wetenschapper.

Het belang van de wetenschapper blijkt wel uit de snelheid waarmee de schitterende munt is geslagen. Dit is pas de derde keer in de geschiedenis van de Britse Koninklijke Munt dat de organisatie binnen een jaar na het overlijden van iemand een officiële Herdenkingsmunt heeft uitgegeven. Alleen bij Winston Churchill en Koningin Elizabeth I gebeurde dat ook. Dat plaatst Stephen Hawking in een zeer klein rijtje van illustere Britten.

De schitterende Stephen Hawking Herdenkingsmunt wordt geleverd in een speciaal ontwikkelde verpakking. Deze kleurrijke presentatiefolder is op prachtige wijze vormgegeven en bevat tevens meer informatie. Bovendien beschermt het uw BU-munt tegen beschadigingen. Daardoor wordt de verzamelwaarde gewaarborgd.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze waardige toevoeging aan uw verzameling.

Deel het bericht