Zilveren Maple Leaf met speciaal muntteken nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Doordat u zich heeft aangemeld voor deze nieuwsbrief, bent u vaak in staat om bijzondere buitenlandse munten te bemachtigen. Dat is te danken aan onze uitstekende relatie met officiële munthuizen wereldwijd. Maar ook onderhouden onze muntexperts goede contacten met collega-handelaren in andere landen.

Het komt dan ook regelmatig voor dat klanten vragen of wij een specifieke munt of serie voor ze kunnen verkrijgen. Zoals toen wij u de Australische Kookaburra met het speciale F15 muntteken aanboden. Daarna kregen wij meerdere malen de vraag of wij nog een andere munt uit deze serie ter beschikking hadden.

Gelukkig wist één van onze experts onlangs een klein kistje met de zeldzame zilveren Canadese Maple Leaf met hetzelfde exclusieve muntteken te verwerven. Vorige week hebben wij deze munt aangeboden aan de klanten voor wie wij ernaar op zoek waren gegaan. Nu hebben wij nog een laatste paar exemplaren ter beschikking.

Ik bied u daarom graag de gelegenheid deze schaarse munt ook toe te voegen aan uw verzameling. Klik snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw zilveren ‘Fabulous 15’ Maple Leaf te reserveren voor slechts € 59,95.

Het is geen wonder dat dat dit zilveren meesterwerk al kort na uitgifte uitverkocht was. De Canadese Maple Leaf is één van de populairste munten ter wereld. Wanneer de munt wordt geslagen met een speciaal muntteken en in een extra gelimiteerde oplage, zoals voor de Fabulous 15 serie, is de vraag nog groter dan anders.

De erenaam ‘Fabulous 15’ staat voor de vijftien bekendste zilveren munten over heel de wereld. Ook de American Eagle, Chinese Panda en Britse Britannia behoren bijvoorbeeld tot deze muntenserie. Van alle 15 munten zijn speciale Fabulous 15 versies verkrijgbaar. Maar niet elk munthuis voorziet zijn munt van het exclusieve F15 muntteken.

De Canadese zilveren Maple Leaf is zo populair door de hoge muntkwaliteit en het prachtige ontwerp, maar zeker ook door het hoge zilvergehalte. De munt is namelijk vervaardigd van maar liefst 99,99% puur zilver. De Koninklijke Canadese Munt behoort tot een kleine groep munthuizen die munten met zo’n hoog zilvergehalte slaat.

Door de beperkte beschikbaarheid verwacht ik dat deze officiële zilveren Maple Leaf met het exclusieve F15 muntteken snel is uitverkocht. Misschien is dit wel uw laatste kans de munt te bemachtigen. Indien u interesse heeft, kunt u het beste direct uw bestelling plaatsen.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze waardige toevoeging aan uw verzameling.

Deel het bericht