Ontdek het huis van Oranje-Nassau in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Zes jaar geleden deed Koningin Beatrix afstand van haar troon. Ik kan mij de balkonscène waarbij Prinses Beatrix onze nieuwe Koning voorstelde nog heel goed voor de geest halen. De voormalige vorstin had het Koninkrijk 33 jaar lang trouw gediend. Nu was de tijd gekomen voor Kroonprins Willem-Alexander om in haar voetsporen te treden.

Het is niet zo dat Prinses Beatrix sinds de troonswisseling stilzit. In tegendeel. Deze week was de geliefde prinses nog in Dordrecht om een standbeeld van Willem van Oranje te onthullen. Hij wordt ook wel de Vader des Vaderlands genoemd, is het onderwerp van ons volkslied en het familiehoofd van het Huis Oranje-Nassau.

Het Huis Oranje-Nassau is al meer dan 450 jaar met ons land verbonden. Zonder hen zou Nederland er heel anders uit hebben gezien. Veel verzamelaars vinden de Koninklijke Collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ daardoor het belangrijkste verzamelthema van Nederland.

Vandaag kunt u zeer voordelig kennismaken met deze fraaie collectie. U bent namelijk in de gelegenheid om direct € 40,- te besparen op uw eerste uitgifte in overgankelijk Sterling zilver. Deze officiële uitgifte is gewijd aan Beatrix, Koningin en Prinses der Nederlanden.

Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingsaanbod te verzilveren. U ontvangt uw Sterling zilveren uitgifte dan voor slechts € 29,95 (later €69,95). De aanbieding is maximaal zeven dagen geldig, maar de voorraad is zeer beperkt. Wanneer de uitgifte is uitverkocht, vervalt ook het aanbod. Wees er dus snel bij!

Collectie Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal Sterling (925/1000) zilver
Kwaliteit Proof (hoogst mogelijke kwaliteit)
Gelimiteerd tot Slechts 5.000 complete collecties
Inclusief Officiële certificaten en een hoogwaardig verzamelsysteem
Ter kennismaking Profiteer eenmalig van € 40,- introductiekorting
Geldigheid 7 dagen (of zolang de voorraad strekt)

Het aantal verzamelaars in Nederland is veel groter dan de strikt gelimiteerde oplage van slechts 5.000 complete collecties. Mis daarom deze kans niet om kennis te maken met de waardevolle Koninklijke Collectie in Sterling zilver. Reageer snel om u uw kennismakingsaanbod te verzilveren.

Door op dit aanbod in te gaan, verkrijgt u tevens voorrang op de andere herdenkingsuitgiften van de collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’. Dat betekent dat u periodiek een nieuwe officiële Koninklijke uitgifte zal worden aangeboden. U ontvangt uw zending(en) altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Elke uitgifte is voorzien van een Certificaat van Echtheid. Naast de numismatische details, bevatten deze certificaten ook meer achtergrondinformatie over het Huis Oranje-Nassau. U ontvangt tevens een op naam gesteld en genummerd Certificaat van Eigendom. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 5.000 complete collecties kunt verzamelen.

Om er zeker van te zijn dat u niet achter het net vist, is het van het grootste belang dat u zo snel mogelijk uw reservering bevestigt. De kennismakingsaanbieding is maximaal 7 dagen geldig. Door de beperkte beschikbaarheid van de uitgifte is het echter waarschijnlijk dat deze al eerder uitverkoopt.

Ik wens u veel verzamelplezier met misschien wel het belangrijkste verzamelthema van ons land.

Deel het bericht