Een bijzonder meesterwerk ligt nu voor u klaar

(Leestijd: 1 minuut)

Een unieke combinatie van schoonheid, innovatie en vakmanschap, gepresenteerd in een fantastische verpakking. Dat is de officiële munt-in-een-munt set van de beroemde Hemelse sculptuur ‘Amor en Psyche’ die ik u vandaag voordelig kan aanbieden.

Het bekende beeldhouwwerk toont de god Cupido die vol tederheid Psyche wakkerkust. Dit ziet u op een Herdenkingsmunt van Sterling zilver die op schitterende wijze is gevormd naar het kunstwerk. Maar wat de set écht bijzonder maakt, is dat deze speciaal-vormgegeven munt naadloos in een tweede zilveren munt past.

Het innovatieve staaltje hoogwaardige munttechniek kan nu van u worden. Mits u er op tijd bij bent, want er zijn slechts 16 exemplaren beschikbaar. Klik dus snel hier en bestel de complete muntset vandaag voor slechts € 149,-!

De Italiaanse kunstenaar Antonio Canova begon al in 1787 aan Amor en Psyche. Het duurde echter nog tot 1793 voordat de Hemelse sculptuur klaar was. Deze versie is te zien in het Louvre. Enkele jaren later gaf een Russische prins Canova de opdracht om een tweede Amor en Psyche te maken. Dit beeldhouwwerk is te bewonderen in museum De Hermitage in Sint-Petersburg.

Niet alleen de vormgeving van de twee Sterling zilveren munten is innovatief en indrukwekkend. Er is ook een speciale munttechniek gebruikt om het meesterwerk af te maken. De Canova’s Amor en Psyche muntset is namelijk geslagen in Frosted Uncirculated muntkwaliteit.

Om tot deze hoogwaardige kwaliteit te komen, is de achtergrond op een zeer delicate wijze gezandstraald. Vervolgens is het oppervlakte zorgvuldig gepolijst tot een glanzende afwerking. Dit creëert een opvallend contrast dat het gedetailleerde muntontwerp extra goed doet uitkomen. Hier kunt u de unieke munt-in-een-munt set beter bekijken.

Mede door het intensieve productieproces is de oplage van de officiële Amor en Psyche munt-in-een-munt set strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Zoals vaker het geval is, heeft de beperkte oplage juist voor extra veel interesse gezorgd. Sinds de uitgiftedatum is de set dan ook moeilijk te verkrijgen bij munthandelaren. Eén van onze experts heeft echter een hele kleine partij weten te bemachtigen.

Na een uitgebreide controle is gebleken dat deze stuk voor stuk in een uitmuntende staat verkeren. Reserveer dus snel uw Canova’s Amor en Psyche set in Sterling zilver. Uw waardevolle muntset wordt verzonden in de originele verzamelverpakking en natuurlijk ontvangt u tevens het officiële Certificaat van Echtheid

Ik wens u veel verzamelplezier met deze unieke zilveren muntset.

Deel het bericht