Laatste kans op de officiële Market Garden munt?

(Leestijd: 1 minuut)

Gisteren vond de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Market Garden Vijfje plaats. Het was een heel bijzonder moment. De Eerste Slag werd namelijk verricht door een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Hij verrichte deze slag samen met de huidige Commandant der Strijdkrachten.

Heeft u nog geen mogelijkheid gehad om het Market Garden Vijfje te bestellen? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. De munt is namelijk razend populair onder een brede groep verzamelaars. Dat komt ook doordat onze bevrijding, en Operatie Market Garden in het bijzonder, veel in het nieuws is.

Door de enorme belangstelling is Prestige Set al compleet uitverkocht. Naar verwachting zal ook het Market Garden Vijfje in Sterling Zilver vandaag volgen. Klik dus snel hier en bestel de nieuwste Nederlandse munt nu deze nog verkrijgbaar is.

Het officiële Market Garden Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan 5 Euro waard kan worden. Als de vraag groter is dan het aanbod, zoals bij de Prestige Set, kan de verzamelwaarde echter wel flink stijgen. Dat is in het verleden vaker met nieuwe Nederlandse munten gebeurd.

Natuurlijk is het schitterende ontwerp van het Market Garden Vijfje ook van invloed op de vraag. Dit ontwerp zit vol symboliek. Links is bijvoorbeeld een parachute afgebeeld, rechts een brug. Dat zijn de twee onderdelen van de operatie: de luchtlandingsoperatie en het grondoffensief vanuit België. Bovendien diende geborduurde badges van parachutisten als inspiratie voor de vormgeving.

De afgelopen week hebben mensen mij meerdere keren gevraagd of ik de Market Garden Prestige Set nog voor hen kan verkrijgen. Helaas is dat niet het geval. De set bestaat echter uit twee zilveren munten en beide zijn nu nog los verkrijgbaar, in hele beperkte hoeveelheden.

Bestel de twee munten onafhankelijk van elkaar:

  1. De Slag om de Schelde in 99,99% Puur Zilver (2019) - Canada
  2. Operatie Market Garden in Sterling Zilver (2019) - Nederland

Zoals u ziet, beelden de munten allebei een belangrijke veldslag op Nederlands grondgebied uit. Ook worden ze allebei geleverd in de officiële verzamelverpakkingen. Wilt u ze bemachtigen, wees dan snel. De toewijzing geschiedt strikt op de volgorde waarin reserveringen bij ons binnenkomen.

Omdat de Ceremoniële Eerste Slag gisteren heeft plaatsgevonden, kunnen wij waarschijnlijk al in de loop van de week beginnen met het verzenden van de Market Garden munt. Indien u direct een bestelling plaatst op Zilveren-vijfje.nl, kunt u dus snel van uw prachtige munt genieten!

Ik wens u veel plezier met deze waardevolle toevoeging aan uw muntenverzameling.

Deel het bericht