Maak kennis met de schaarse The Lion King Kleurset 2019!

(Leestijd: 1 minuut)

Het is alweer 25 jaar geleden dat de originele ‘The Lion King’ op het witte doek verscheen. Deze Disneyfilm veroverde de harten van miljoenen mensen wereldwijd. Een kwart eeuw later gebeurt eigenlijk weer hetzelfde. Zoals u misschien weet, breekt ook de nieuwe versie van de geliefde film record na record.

In dat kader heb ik belangrijk nieuws voor u. Ter viering van het 25e jubileum van de film is er een officiële zilveren Disney’s The Lion King kleurset geslagen. Deze speciale set bevat vier schitterende munten waarop in prachtige kleuren de meest iconische momenten uit de film zijn afgebeeld.

Vandaag bied ik u graag een kans om deze unieke kleurset te bemachtigen. Vanwege de enorme internationale interesse en de wereldwijde oplage van slechts 5.000 sets, heb ik 49 exemplaren verkregen voor de Nederlandse markt. Klik snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een set te reserveren.

Op de kleurrijke themazijde van elke munt is gedetailleerd een hoofdscene uit de animatiefilm afgebeeld. Zoals de scene waarbij een kleine Simba wordt opgetild en getoond aan het Koninkrijk. Ook het officiële ©Disney logo is op deze zijdes afgebeeld, wat de echtheid van de muntset bevestigt. Ga naar onze website voor meer foto’s zodat u alle munten goed kunt bekijken.

De portretzijde van elke munt bevat de beeltenis van Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Op deze zijde ziet u tevens de nominale waarde en het jaartal 2019. Dat onderschrijft de authenticiteit als officieel aandenken aan het 25-jarig jubileum van The Lion King.

Dankzij de schitterende gekleurde munten van 1 ounce .999 zilver, gecombineerd met de ©Disney licentie, is de set een must-have voor muntenverzamelaars. Door de populariteit van de nieuwe film verwacht men bovendien dat er ook veel vraag naar de set zal zijn vanuit Disneyfans.

De oplage is echter strikt gelimiteerd gebleven. Daardoor is de vraag waarschijnlijk groter dan het aanbod. U wordt dan ook aangeraden om er snel bij te zijn en vandaag nog uw Disney‘s The Lion King Zilverset te reserveren. Alle reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Om de kwaliteit van uw waardevolle zilveren munten te waarborgen wordt de set geleverd met een luxe cassette. Deze cassette is vormgegeven als een boek, gedecoreerd met prachtige beelden uit de film. Binnenin vindt u het Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de 5.000 officiële The Lion King sets heeft bemachtigd.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze unieke muntset ter ere van The Lion King.

Deel het bericht