Speciale D-Day Herdenkingsactie: Bespaar op de officiële Franse munt

(Leestijd: 1 minuut)

In 2019 is het 15 jaar geleden dat de eerste speciale 2 Euro herdenkingsmunt werd uitgegeven. Griekenland sloeg toen een munt ter herdenking van de Olympische Spelen in Athene. De internationale vraag naar deze eerste 2 Euro herdenkingsmunt was gigantisch. Daarmee was het grootste verzamelgebied van Europa geboren.

Om de 15e verjaardag van de gewilde 2 Euro herdenkingsmunten te vieren, wil ik u vandaag de kans bieden om dit felbegeerde verzamelgebied voordelig te ontdekken. Daarom kunt u tijdelijk profiteren van een unieke 1+1 gratis actie op twee schaarse Herdenkingsmunten! U ontvangt nu twee prachtige munten met de bijbehorende Certificaten van Echtheid voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

Mis deze eenmalige kans niet. Klik snel hier om direct naar uw kennismakingsaanbieding te gaan.

Zoals u misschien heeft meegekregen, is gisteren het Nederlandse themajaar ‘75 Jaar Vrijheid’ van start gegaan met de herdenking van de Slag om de Schelde. Ook in andere landen wordt uitgebreid stilgestaan bij de Tweede Wereldoorlog. Zoals in Frankrijk, waar de geallieerden landden tijdens D-Day.

Ter herdenking van deze historische dag heb ik een speciale 2 Euro kennismakingszending voor u laten samenstellen. U ontvangt tijdelijk de officiële Franse D-Day Herdenkingsmunt, samen met de schaarse Spaanse munt ‘Santiago de Compostella’. U bespaart maar liefst 50% op beide munten, waardoor u uw zending ontvangt voor slechts € 9,95 (in plaats van € 19,90).

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van deze bijzondere wettige betaalmiddelen kan ik u niet garanderen dat de aanbieding lang geldig is. Reserveringen worden natuurlijk op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageer daarom direct om te profiteren van deze 2 Euro actie.

Wat voor u ook interessant is, is dat er in 2021 weer een unieke gemeenschappelijke 2 Euro Herdenkingsmunt zal worden uitgegeven. Dat betekent dat elk Euroland deze munt uit zal geven. Gemeenschappelijke uitgiften hebben in het verleden vaak geleid tot een enorme groei van de interesse in 2 Euro munten.

In tegenstelling tot sommige landen, geeft Nederland zelden speciale 2 Euro munten uit. Bovendien is de oplage van Nederlandse Herdenkingsmunten altijd zeer strikt gelimiteerd. Daardoor zal de vraag naar deze Nederlandse gemeenschappelijke 2 Euro munt misschien wel groter zijn dan het aanbod. Indien u zich nu intekent op de Officiële € 2,- Collectie, kunt u de gemeenschappelijke uitgifte gelukkig gegarandeerd bemachtigen.

Wanneer u uw kennismakingszending behoudt, ontvangt u het exclusieve voorkeursrecht op de 2 Euro Herdenkingsmunten die nog zullen verschijnen. Tevens wordt uw naam op de officiële reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Dat betekent dat u periodiek en geheel vrijblijvend een zending met twee nieuwe munten wordt aangeboden.

Elke munt is voorzien van het originele Certificaat van Echtheid. U ontvangt tevens geheel kosteloos een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Daarin kunt u uw herdenkingsmunten veilig, geordend en op representatieve wijze bewaren.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze voordelige kennismaking met het grootste verzamelgebied van Europa.

Deel het bericht