Officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt in .999 zilver nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Heeft u het nieuws ook gehoord? Overal ter wereld breekt de nieuwe versie van The Lion King record na record. Het is nu zelfs al de meestverdienende animatiefilm ooit. En ook in Nederland is een nieuwe mijlpaal gevestigd. Binnen vier weken waren er meer dan 2.000.000 kaartjes verkocht.

Misschien vraagt u zich af waarom ik over deze Disneyfilm begin. Dat heeft alles te maken met de nieuwe Herdenkingsmunt die ik vandaag aan u bekend kan maken: De officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt uit de Big Five Serie. U kunt deze felbegeerde munt nu reserveren voor slechts € 49,95!

Vanwege de gigantische populariteit van de film The Lion King, is er waarschijnlijk extra veel vraag naar de Leeuwenmunt. De oplage was echter al vastgesteld op slechts 15.000 stuks wereldwijd. Ruim voordat de film in de bioscopen werd getoond. Nu is de kans erg groot dat er te weinig munten verkrijgbaar zijn.

Door onze langlopende samenwerking met de Zuid-Afrikaanse Munt, heb ik 39 exemplaren kunnen bemachtigen voor Nederlandse verzamelaars. Profiteer daarom direct van deze unieke kans om de Koning van het Dierenrijk te bemachtigen op 99,9% puur zilver.

Eerder dit jaar is de Olifantmunt uit de Big Five Serie uitgegeven. Deze heeft u ook via onze nieuwsbrief kunnen bestellen. Dit zilveren kunststuk was binnen de kortste keren volledig uitverkocht. Er waren meer reserveringen dan beschikbare munten. Gelukkig konden wij toen nog enkele extra exemplaren uit Zuid-Afrika verkrijgen om aan al deze reserveringen te voldoen.

Maar ik kan u niet garanderen dat dit nogmaals lukt. Ik raad u daarom aan om vandaag nog uw reservering te plaatsen als u de bijzondere Leeuwenmunt wilt bemachtigen voor slechts € 49,95. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vroeger werd de term ‘Big Five’ gebruikt voor de vijf moeilijkste dieren in Afrika om te voet op te jagen. Nu vormen de Grote Vijf de voornaamste reden om in Zuid-Afrika op safari te gaan. Al in 1988 verschenen deze wonderbaarlijke dieren op het briefgeld van het land. Echter moesten verzamelaars nog tot dit jaar wachten op een officiële Big Five muntenserie van de Zuid-Afrikaanse Munt.

Maar het was het wachten waard. De uitzonderlijke expertise van het munthuis zorgt vaak voor numismatische meesterwerken. Neem bijvoorbeeld deze gloednieuwe Leeuwenmunt van .999 puur zilver. Het ontwerp is uiterst gedetailleerd en de munt is mede daardoor een lust om naar te kijken. Precies dezelfde verfijning zagen wij ook al bij de Olifantmunt.

Indien u het ontwerp beter wilt bekijken, ga naar deze website en klik op het vergrootglas. U heeft tevens de mogelijkheid om direct een exemplaar te reserveren. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is zeer beperkt.

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, is de zilveren Leeuwenmunt verpakt in een luxe verzamelverpakking. Deze blisterverpakking kan worden opengevouwen waardoor de munt aan beide zijden te bekijken is. Bovendien bevat de verpakking veel interessante informatie over de Koning der Dieren.

De blisterverpakking functioneert tevens als het officiële Certificaat van Eigendom. Op de achterzijde vindt u namelijk alle numismatische gegevens van deze Herdenkingsmunt in ‘Brilliant Uncirculated’ kwaliteit. Zo heeft de munt een nominale waarde van 5 Rand en is deze vervaardigd van 1 Ounce puur zilver.

Metaal .999 (Puur) zilver
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Bijzonderheid Incl. luxe verpakking met informatie en Certificaat van Echtheid
Nominale waarde 5 Rand
Oplage Slechts 15.000 wereldwijd

Klik hier en bestel direct

Ik kijk nu al uit naar de derde munt in de serie. Helaas kan u nog niet melden of de volgende munt gewijd zal zijn aan de neushoorn, de buffel of het luipaard. Zodra ik hier meer informatie over heb of de munt beschikbaar is, dan houd ik u op de hoogte.

Ik wens u veel verzamelplezier met de officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt in .999 zilver.

Deel het bericht