Gouden Vredespaleis Tientje tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Goud is de laatste tijd fors in waarde gestegen. Dit komt mede door de dreigende handelsoorlog, Brexit en internationale onrust. In onzekere tijden zoeken veel mensen hun heil in het schaarse edelmetaal. Maar eigenlijk heeft goud door de eeuwen heen altijd al zeer tot de verbeelding van mensen gesproken. Net zoals gouden munten al decennia tot de verbeelding van verzamelaars spreken.

Verzamelaars vertellen mij dan ook vaak dat "Gouden munten" hun favoriete verzamelobjecten zijn. In ons land zijn vooral de gouden Nederlandse Herdenkingsmunten erg gewild vanwege de hoge kwaliteit, prachtige ontwerpen en gelimiteerde oplage.

Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met dit waardevolle verzamelgebied. U heeft vandaag de unieke kans om het officiële Gouden Vredespaleis Tientje te bemachtigen voor slechts € 349,95 (in plaats van € 499,95).

Door de verwachte grote interesse en het kleine aantal munten, kan ik u deze kennismakingsaanbieding slechts 7 dagen garanderen. Klik daarom snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingskorting te activeren.

De mogelijkheid om gegarandeerd en veilig Nederlandse gouden Herdenkingsmunten te verzamelen is niet voor iedereen beschikbaar. U heeft nu echter wel de mogelijkheid om alle gouden munten uit de meest waardevolle collectie van Nederland te verzamelen.

De Goud Collectie omvat de belangrijkste gouden munten en Herdenkingsmunten van het Koninkrijk der Nederlanden. U verzamelt in deze collectie alleen de voornaamste muntportretten van al onze vorsten en vorstinnen in goud.

Om de echtheid van de gouden Herdenkingsmunten te kunnen garanderen, zijn de prachtige munten in speciale capsules verpakt. Deze capsules zijn niet zonder beschadiging te openen. Verder is er een Certificaat van Echtheid en een Garantiehologram aan de verpakking toegevoegd. Het verzamelen van munten is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen dat wij u met zekerheid geven.

Als u de kennismakingszending met het Gouden Vredespaleis Tientje behoudt en betaalt, verwerft u het voorkeursrecht op de andere gouden munten uit de collectie. Periodiek zal er een gouden munt aan u worden voorgesteld voor € 499,95. Dit varieert van vorst tot munt denominatie. Denk hierbij aan de historische gouden Vijf en Tien Gulden varianten tot de hedendaagse gouden 10 en 20 Euromunten. Deze originele munten ontvangt u 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, eveneens verzegeld in de unieke verpakking met Certificaat en Garantiehologram.

U bevindt zich in een bevoorrechte positie, want u kunt nu gegarandeerd en veilig Nederlandse gouden munten verzamelen. Omdat wij verwachten dat de vraag groot is, kunnen wij deze reservering slechts 7 dagen op uw naam vasthouden. Wacht niet te lang met uw bestelling en reserveer nog vandaag het officiële Vredespaleis Tientje op Nederlandsgoud.nl voor de kennismakingsprijs van slechts € 349,95 (later € 499,95).

Ik wens u veel plezier met deze unieke kennismaking met officiële gouden Nederlandse munten.

Deel het bericht