Australische Kookaburra met speciaal muntteken beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Wanneer wij aan Australië denken, denken wij vaak als eerste aan een kangoeroe of koala. Maar de kookaburra is natuurlijk ook een Australisch icoon. Het typische geluid dat deze vogel maakt - als een menselijke lach - is op veel plaatsen te horen. Het is dan ook niet voor niets dat The Perth Mint sinds 1990 jaarlijks officiële zilveren Kookaburra munten uitgeeft.

Al snel groeide de Australische Kookaburra uit tot één van de populairste puur zilveren munten ter wereld. Vrijwel iedere jaar verkoopt de munt geheel uit. Dat geldt al helemaal voor de speciale edities met een extra gelimiteerde oplage.

Eén van onze klanten was naar zo’n uitverkochte Kookaburra op zoek. Via een bevriende buitenlandse muntenhandelaar heb ik deze vorige maand weten te bemachtigen. Hij had zelfs een paar extra exemplaren en deze heb ik gelijk overgenomen. Daarom bied ik u vandaag graag de kans om de zeer schaarse Kookaburra met het Fabulous 15 muntteken te reserveren.

Van deze Kookaburra zijn slechts 7.000 exemplaren geslagen. Dat is erg weinig voor een speciale versie van één van de populairste zilveren munten. Geen wonder dat de munt snel was uitverkocht. Ik verwacht dat hetzelfde weer gebeurt nu wij er maar een paar beschikbaar hebben. Klik daarom snel hier om direct naar het beveiligde Kookaburra bestelformulier te gaan.

De Australische Kookaburra heeft jaarlijks een ander ontwerp, waardoor hij zo geliefd is onder verzamelaars. Op deze versie ziet u rechts van de lachvogel het exclusieve ‘F15’ muntteken. Wilt u de details beter bekijken? Ga dan naar deze website en klik op een afbeelding om deze in het groot te zien.

‘Fabulous 15’ staat voor de vijftien bekendste zilveren munten wereldwijd. Andere munten met dit predicaat zijn bijvoorbeeld de Canadian Maple Leaf, American Eagle en Chinese Panda. Van elk van deze munten zijn gelimiteerde Fabulous 15 versies verkrijgbaar. Slechts een deel daarvan is daadwerkelijk voorzien van het exclusieve F15 muntteken waaraan de munten direct te herkennen zijn.

Dat u deze schaarse munt nu kunt bemachtigen, is werkelijk een buitenkans. U wordt daarom aangeraden vandaag nog uw reservering te plaatsen. De levering zal geschiedden op basis van de reserveringsdatum. Wij hopen dat u er op tijd bij bent!

Ik wens u veel verzamelplezier met deze zeldzame Australische Kookaburra in puur zilver.

Deel het bericht