Unieke Australische Maanlanding-munt in zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)

Gisteren was het precies 50 jaar geleden dat één van de meest bijzondere momenten uit de geschiedenis van de mensheid plaatsvond. De Apollo 11 was geland. Zes uur later zette Neil Armstrong, op 21 juli 1969 om 02:56 uur, als eerste mens voet op de maan. "One small step for a men, one giant leap for mankind", zoals hij zelf zei.

Deze gedenkwaardige gebeurtenis is nu op een zeer wonderbaarlijke wijze geëerd. De Koninklijke Australische Munt heeft namelijk meerdere munttechnieken op een hele baanbrekende manier met elkaar gecombineerd. Het resultaat? Een unieke munt ter herdenking van een uniek moment.

Vandaag bied ik u graag de mogelijkheid om dit numismatische meesterwerk te bemachtigen. Ik moet u wel waarschuwen. Er zijn namelijk maar 10 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier om direct naar uw persoonlijke bestelformulier te gaan.

De ‘50e Jubileum van de Maanlanding’ munt is geslagen in puur (99,9%) zilver en in de hoogste kwaliteit: Proof. Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, heeft de koepelvormige munt echter een aantal speciale eigenschappen. U kunt de foto’s veel beter bekijken op deze website. Klik op een foto om deze in het groot te zien.

De oplage van deze officiële herdenkingsmunt is zeer strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 10.000 koepelvormige 50 Jaar Maanlanding-munten beschikbaar. Het merendeel is rechtstreeks verkocht op de Australische markt.

Gelukkig heeft één van onze muntexperts op het laatste moment nog een aantal exemplaren kunnen verkrijgen. Plaats dus vandaag nog uw reservering om dit vernieuwende verzamelobject te kunnen bemachtigen. Zoals u van ons gewend bent, worden de reservering op volgorde van binnenkomst verwerkt. Wees er dus snel bij.

Bijzonderheden

  • De munt heeft een speciale afwerking waardoor deze donker van kleur is
  • Door de donkere achtergrond springt de gekleurde aardbol extra in het oog
  • De munt is koepelvormig, waardoor de themazijde naar buiten steekt
  • Op de portretzijde staan de rest van de zinnen die Armstrong sprak na zijn legendarische eerste woorden op de maan

Ik wens u veel verzamelplezier met deze puur zilveren Australische Proof-munt.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht