Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig één van de zeer schaarse Nederlandse kleursets

(Leestijd: 1 minuut)

In 2012 werd voor het eerst een officiële Nederlandse ‘kleurset’ uitgegeven: de gekleurde Tulpenset. In andere landen waren sets met gekleurde munten al lange tijd enorm populair. En ook in Nederland was de eerste kleurset een grandioos succes. De zilveren Tulpenset was zelfs al in één dag na uitgifte volledig uitverkocht.

Nederland heeft sindsdien heel beperkt nieuwe kleursets uitgegeven. Telkens met een uiterst strikt gelimiteerde oplage. Net zoals de Tulpenset, waren veel van de sets kort na uitgifte uitverkocht. Soms zelfs tijdens de voorintekening. Door deze beperkte beschikbaarheid zijn sommige sets fors in waarde gestegen.

Vandaag bied ik u echter de mogelijkheid om zo’n zeer schaarse muntset te bemachtigen. Dankzij onze uitstekende relaties met diverse collega-handelaren, is het gelukt om een klein aantal Nederlandse kleursets terug te kopen uit de markt. Klik hier om direct naar de speciale website te gaan waar u alle beschikbare sets kunt bekijken.

Met de komst van de eerste kleurset was een nieuw verzamelgebied geboren. Een nieuw, maar ook direct uiterst gewild, verzamelgebied. De grote vraag is wel logisch. Elke set bevat tot wel zeven Nederlandse herdenkingsmunten. Geslagen in een zeer beperkte oplage. Soms is een deel van de munten ook speciaal voor de kleurset ontworpen, wat het nog exclusiever maakt.

Op deze website ziet u hoeveel de Nederlandse kleursets in waarde zijn gestegen sinds de uitgiftedatum. Een paar sets kunt u ook direct reserveren. Zoals altijd worden de reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Indien u een muntset aan uw verzameling wilt toevoegen, raad ik u aan om vandaag nog uw set te reserveren. Ik kan namelijk niet garanderen dat de sets nog lang beschikbaar zullen zijn. Van de waardevolle Zilveren Tulpenvijfje Kleurset bijvoorbeeld zijn maar drie exemplaren beschikbaar.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Ik wens u veel verzamelplezier met de officiële Nederlandse kleursets.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor