Maak zeer voordelig kennis met de officiële Olympische munten

(Leestijd: 1 minuut)

De Olympische Spelen zijn zonder twijfel het grootste sportevenement wereldwijd. Elke editie zitten er miljarden mensen voor de buis gekluisterd om het sportspektakel te volgen. In 2020 worden de Zomerspelen in Tokyo gehouden en de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Momenteel zijn er voor heel veel sporten kwalificaties bezig. Zo hebben de Oranjevrouwen zich tijdens het WK in Frankrijk al geplaatst voor de Zomerspelen. Zij wisten in de halve finale tijdens een zenuwslopende wedstrijd Zweden te verslaan. Ook onze zwemploeg, waarvan veel wordt verwacht, kan zich deze maand kwalificeren tijdens het Wereldkampioenschap Zwemmen in Zuid-Korea.

Speciaal voor de Olympische Spelen van 2020 heeft de Japanse Munt een prachtige collectie met 99,9% puur zilveren munten ontwikkeld. Deze officiële Olympische muntencollectie wordt u in Nederland exclusief aangeboden door het Amsterdams MuntKantoor.

De eerste Olympische munt staat in het teken van de Zwemsport. Ter kennismaking kunt u dit zilveren meesterwerk tijdelijk heel voordelig bemachtigen. U ontvangt de munt nu voor slechts € 99,95 in plaats van € 149,95. U krijgt dus maar liefst 33% korting!

De schitterende officiële Olympische Zwemsportmunt heeft een gewicht van 1 Troy ounce en is wel 40 mm groot. Wereldwijd is er een oplage van slechts 100.000 exemplaren vastgesteld. Zoals gebleken is er altijd een enorme vraag naar Olympische munten en zijn deze naar verwachting snel uitverkocht.

De munt wordt geleverd in een fraaie hoogwaardige acrylplaat. U bent er daardoor van verzekerd dat de munt beschermd is tegen krassen en stof. Klik hier om de zilveren Zwemsportmunt direct voordelig te bestellen.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid, wordt u aangeraden om nu geheel vrijblijvend de eerste puur zilveren Olympische munt met maar liefst € 50,- korting te bemachtigen. Voor de eerste levering uit de Olympische Zomerspelen 2020 Collectie betaalt u dan slechts € 99,95 (later € 149,95). Wij garanderen u tevens u elke volgende Olympische munt uit deze serie met voorrang aan te bieden.

Voor de echte liefhebber is er ook nog een schitterende gouden Olympische munt geslagen. Deze munt is gewijd aan de traditionele Japanse sport "Yabusame" en heeft een zeer beperkte oplage van slechts 40.000 exemplaren wereldwijd. Voor de Nederlandse markt zijn er slechts 72 beschikbaar gesteld. U kunt de schaarse gouden munt nu tijdelijk hier bestellen.

Ik wens u veel verzamelplezier met de eerste officiële Olympische Spelen Tokyo 2020 munten.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht